Haberler

Vatandaş İstedi Büyükşehir Hizmete Açtı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ahmet Erseven Mahallesi'ndeki boş arazi, çevre sakinlerinin talepleri doğrultusunda park alanına dönüştürüldü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven mahallesinde belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı yapmak için mahalle sakinlerine sordu. Vatandaşlar düzenlenen ankete yüzde 72'si park isteyince ekipler parkı yaparak hizmete açtı.

Seçildiği günden beri halkın arasında olan ve halkın taleplerini bizzat halktan soran Başkan Güvenç, Ahmet Erseven sakinlerinin park ve pazar sorunlarını mahalle sakinlerinin talebini yerine getirdi.

Mahalle gezisinde halkın taleplerini dinleyen ve mahallenin park sorununa çözüm bulmak için anket düzenlenmesini isteyen Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi'ne ait boş alanın ne olacağının sorusuna vatandaşlar "Park Yeri" cevabını verince, Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede park yapıp hizmete açtı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının tamamladığı bölgede yaşayan vatandaşlar, istekleri üzerine yapılan parkla ilgili olarak "İsteseydi buraya bina yapabilirdi, bizim isteğimiz doğrultusunda park yaptı" diyerek Başkan Güvenç'e teşekkür etti.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri modern parkın; 13 piknik masası, 10 oturma yerleri yaparken 1 bin 250 metrekare yeşil alan yaparak 750 metrekare yürüyüş alanı yaptıktan sonra çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da tamamladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title