Haberler

    Vatan Satmak Nasıl Olur Biliyor musunuz?

    Güncelleme:

    Erdoğan'dan Şah Fırat eleştirilerine sert cevap

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valiler toplantısı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda açıklamalarda bulundu.

    İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

    Sizler millete tepeden bakarsanız, derdine, talebine kulaklarınızı kapatırsanız asla başarılı bir kamu görevlisi olamazsınız. Bizim siyasette de gerçi siyasetten biraz kopuk gibi olsak da aynen geçerlidir. Milletin gönlüne girebiliyorsanız yeterli olabiliyorsanız demektir.

    "BAZILARINA BAKIYORUM EŞLERİNİ ANKARA'DA BIRAKIYOR"

    Gece gündüz demeden çalış. Sadece siz değil ha, eşlerinizle birlikte… Bazılarına bakıyorum eşlerini Ankara'ya bırakıyor, kendi Van'da valilik yapıyor. Öyle valilik olmaz eşini de alacaksın. Halk valisini eşiyle görmek ister.

    "BURADA BİR YANLIŞ VAR DEMEKTİR"

    Arka mahallede top oynayan çocukların topuyla bir şut çekmeseydiniz, ayakkabınız çamura bulanmamışsa, yoksul evinde erzak yemişliğiniz olmadıysa sedirin üzerine ayağını kırmışlığınız yoksa, yer sofrasında bağdaş kurmamışsanız burada bir yanlışlık var demektir. Milletin içinde olmayan milletin derdini bilmez. Her valimiz kendi şehrinin HZ. Ömer'i olmalıdır.

    "BEN BU SÜREÇTEKİ BAŞARIMI..."

    Göz görmeyince gönül katlanır diye bir söz vardır. Yerinde görmediğiniz meselelere kağıt üzerinde ne kadar görürseniz görün, olaya vakıf olamazsınız. 40 yılı bulan arada fasılalar da olsa 20 yıllık kamu görevliliği alanımda millet iyi bir eğitmendir, öğretmendir. Bu süreçteki tüm başarımı da milletimle irtibatımı sıkı tutmama borçluyum.

    Bir milletin içine tefrika devlet milletini unuttuğu için girer. Tarihteki büyük liderler halkla devlet arasındaki uçurumu kapatmış liderlerdir. Sizin vatandaşın hayatında, umutlarında bıraktığınız boşluğu birileri gelir doldurur, devlet tekeri teklemeye başlar. Her valimiz bulunduğu ilin benim oradaki vekilimdir ve o ilin yetkilisidir.

    HOLLANDE YÜREKLERE SU SERPTİ

    Dün Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'in Fransız vekillerin ziyaretine tepki gösterdi bu da yüreklere su serpti.

    BM'de hanımefendi bir konuşma yaptı: Dünyadaki en çok mültecinin olduğu ülke Türkiye dedi.

    Sizlerden sorun çıkmaması için gerekli hassasiyeti göstermenizi istiyorum. Bu millet hem insani, hem islami hem de vicdani görevini yerine getirmiştir.

    Muhalifler Suriye'de başarı sağlayacakken DAİŞ diye bir örgüt çıktı. Bu örgütün bir proje olduğunu anlamak için siyasi analize gerek yok.
    Irak'ta camileri yakıp yıkıyorlar, türbeleri yok ediyorlar. Bu örgütün bizim ülkemizde okul yakan örgütten bir farkı yok.

    VATAN SATMAK...

    Yeri iki defa değişmiş bir türbeyi üçüncü defa taşımayı, vatanı satmak olarak nitelendirenler vatan kavramını bilmiyor" diyen Erdoğan, "Vatanı satmak nasıl olur biliyor musunuz? Vatanı satmak, ortadaki açık gerçeğe, somut bilgilere rağmen kahraman askerlerimizi orada tehlikeye atmakla olur. Vatanı satmak, kendi dirayetsizliğiniz, kendi işbilmezliğiniz yüzünden ülkeyi kriz üzerine krize sokmakla olur. Vatan satmak, bu topraklarda bin yıllık ortak geçmişi olan insanların birliğini beraberliğini, kardeşliğini sağlayamayarak, ülkenin maddi, manevi kayıplara uğramasına göz yummakla olur. Vatanı satmak, yüksek faizle, yüksek enflasyonla, kötü yönetimle ülkenin ve milletin kaynaklarını heba etmekle olur"

    SANDIK NAMUSTUR, OY NAMUSTUR

    7 Haziran seçimlerinin huzur güven ve demokrasiye uygun bir havada geçmesi için siz değerli valilere büyük görev düşüyor. Sandığı provake etmek isteyenleri şimdiden görmek mümkündür. Sandık namustur, oy namustur, milettin namus diye tanımladığı sandığa sahip çıkamayan yönetici şehrine de devletine de sahip çıkamaz.

    BAL GİBİ BAŞKANLIK SİSTEMİ

    Seçim sonuçları da çok ömemli çıkacak sonuca göre yeni anayasa ve Başkanlık sitemi çalışmaları başlayacak. Böylec valilere daha geniş yetkiler verme imkanı doğacaktır.

    Darbe vesayeti ile devam edenler Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıramaz.

    Türk tipi başkanlık sistemi olmaz diyorlar. Bal gibi olur. ABD'de başka. Meksika'da, Küba'da başka. Rusya'da başka. Fransa'da yarı başkanlık. Bir arı maharetiyle hepsinden alalım ve önümüze bakalım.

    Herkesle bu konuyu müzakare edip ilerilere hızla ulaşmalıyız. Dünyada ve bölgemizdeki gelişmelere uygun bir değişim herkesin yararınadır. Tek parti döneminin hastalıklı yapısını 2015 Türkiye'sine enjekte edilemez.

    PARLAMENTO TERÖRİSTLERİN GÖSTERİ ALANI DEĞİLDİR

    Çözüm süreci ülkemizin geleceği için çok önemli biz bunun için çok fedakarlık gösterdik. Sokakları terörize ederek çözüm olmaz Parlamento teröristlerin gösteri alanı değildir. Demokrasinin hukukun işlemediği yerde çözüm olur mu?

    İç güvenlik paketine karşı çıkmak için hiç yan yana gelmez dedikleriniz ittifak kurmuş. Afedersiniz ama muhalefet milletvekili Meclisi ahıra benzeten tweetler atıyor. Açıkça söylüyorum artık elinde sopa yüzünde maske olanı görmek istemiyoruz. Erkeksen neden etekle geziyorsun.Demokratik bir hak olan gösteri hakkını kullanmak başka bir şey ortalığı yakıp yıkmak başka birşey.Bin beş yüz kişilik basın açıklamsı olur mu yapacaksan derneğinde yap salon kirala orada yap. Sözlü ve fiili provolasyonlarla milletimizi ve hükümetimizi vazgeçirtmek istiyorlar.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Güncel

    Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title