Haberler

Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanlığı'ndan Şehit Kutku İçin Taziye Mesajı

Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Lütfi Günnur Ünverdi, şehit olan Gaziantepli Özel Hareket Polisi Uğur Kutku’nun ailesine baş sağlığı diledi.

Vatan Partisi Gaziantep İl Başkanı Lütfi Günnur Ünverdi, şehit olan Gaziantepli Özel Hareket Polisi Uğur Kutku'nun ailesine baş sağlığı diledi.

Demokrasi Meydanı'nda basın açıklaması yapan Ünverdi "Bugün Gaziantep bir şehidini daha toprağa veriyor. Özel hareket polis memuru Uğur Kutku alçakça katledildi. Şehidimize Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz' dedi.

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARINA TEPKİ

Mecliste oluşturulan Anayasa Uzlaşma Komisyonu dün ilk toplantısını yaptığını hatırlatan Ünverdi "Yeni Anayasa" için kurulan komisyona CHP, MHP ve HDP de katılıyor. Bu Meclis yürürlükte olan anayasaya göre seçilmiştir. Milletvekilleri yürürlükte olan anayasa üzerine yemin etmişlerdir. Bu Meclis, anayasada değişiklikler yapabilir, fakat yeni bir anayasa yapamaz. O nedenle "Yeni Anayasa" girişimi, yasa dışıdır. "Yeni Anayasa" hazırlamak için kurulan uzlaşma komisyonu da yasa dışıdır. Yeni bir anayasa, ancak kurucu meclis tarafından yapılabilir. Ak Parti yönetiminin "Yeni Anayasa" girişimi özet olarak dört maddeden oluşuyor. Türk Milleti kavramını Anayasa dışına sürmek, özerklik, cemaat ve tarikatları yasallaştırarak Devrim Kanunlarını delmek, başkanlık rejimi' dedi.

'Bütün milletimizi, bütün partileri uyarıyoruz' diyen Ünverdi, 'Dört maddelik Yeni Anayasa girişiminin içinde canlı bomba bulunmaktadır. Üstelik bu canlı bombalar, yalnız Sultanahmet Meydanı'nda, yalnız Ankara Garı'nda ve yalnız Suruç'ta patlatılmayacaktır. Parça tesirinin alanı bütün Türkiye'yi kapsamaktadır. Yeni Anayasa girişimi, siyasal, toplumsal, ekonomik sonuçlarıyla terör eylemidir. Türk Milletini Anayasa dışına sürmek, Özerklik getirmek, Devrim Kanunlar'ını delmeye kalkmak ve Başkanlık sistemi, hepsi birer terör eylemidir. Bu kez mayınlar ve dinamitler, Türkiye'nin altına yerleştirilmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, polisin ve Köy Korucularının 24 Temmuz'dan bu yana yürüttükleri bölücü teröre karşı mücadeleye karşı en tehlikeli sabotaj, Yeni Anayasa girişimidir. Ak Parti, CHP ve MHP, Yeni Anayasa girişimine derhal son vermeliler" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gaziantep AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title