Haberler

Varto'da HDP ve DBP'ye Operasyon: 10 Gözaltı

Güncelleme:

Muş Varto'da HDP ve DBP binalarına eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aralarında iki partinin ilçe başkanlarının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Muş'un Varto ilçesinde, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binalarına düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.



2 PARTİYE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Varto'da bugün öğle saatlerinde aralarında HDP ve DBP'ye ait iki binaya eş zamanlı baskın düzenlendi. Halkların Demokratik Partisi İlçe Başkanı Zafer Sarıgül ile Demokratik Bölgeler Partisi İlçe Başkanı Mahir Yılmaz'ın da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Zanlılar emniyete götürülürken, parti binasında bulunan doküman, fotoğraf ve Abdullah Öcalan'ın posterlerine el konuldu. İlçede geniş güvenlik önlemi alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Varto Muş 3.Sayfa Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sessiz olun:

onlari imraliya kapayip herdün kirbaclayin, , amin, ,

2
1
yanıtYanıtla
Adanalı:

Gözaltılar yetmez acilen idamın meclisten çıkması lazım, , ,

2
1
yanıtYanıtla
yusuf abi:

bu temizliğiğ on sene önce yapacaktıki şimdi ülke olarak çok yüksek seviyelerde olurduk çok geç kaldınız bir kaç oy uğruna dünya kadar şeht verdik bundan sonra acımak yok ileri ileri

1
1
yanıtYanıtla
dogu-bati:

idam gelsin butun problemler 24 saatte biter , can tatli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title