Haberler

    Van Persie'ye Dev Talip!

    İtalyan devi, daha önce birçok kez gündemine aldığı Hollandalı yıldız için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor.

    Fenerbahçe'nin en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Robin van Persie, yönetim tarafından da gözden çıkartılmıştı. Sarı-Lacivertliler, 33 yaşındaki oyuncunun menaceri Kes Voos'la görüşüp, yeni sezonda başka bir kulüp bulmalarını isteme kararı almıştı. Van Persie'nin eski kulübü Feyenoord, yıldız futbolcuya "Yuvana dön" çağrısı yaptı.

    SÜRPRİZ TALİP

    Hollandalı'nın sürpriz talibi ise İtalyan devi Milan oldu. Milan, Manchester United'dan ayrılma kararı aldığı dönemde de RvP ile ilgilenmiş ancak o dönem ekonomik küçülmeye gittikleri için, oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırmıştı. Fanatik Gazetesinin haberine göre İtalyanlar, yıldız futbolcu için yeniden harekete geçiyor. Ancak Milan, RvP için bonservis bedeli ödemek istemiyor.

    KJAER'İ DE İSTİYORLAR

    Fenerbahçe'nin senelik 5.7 milyon Euro (22.2 milyon TL) maaştan kurtulmak istemesi nedeniyle Milan, Van Persie'yi 1 yıllığına kiralayıp, Sarı-Lacivertliler ile olan sözleşmesi bitince de bonservisiyle kadroya katmayı planlıyor. Fenerbahçe Yönetimi ise az da olsa gelir elde etmenin peşinde. Sarı-Lacivertliler, daha önce Kjaer için 12 milyon Euro'yu (46.6 milyon TL) gözden çıkaran Milan'a, iki oyuncuyu birlikte daha yüksek bir bedele satma teklifi yapabilir.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Fenerbahçe Feyenoord Milan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title