Haberler

Van Merkezli 6 İlde Fetö Operasyonu

Van merkezli 6 ilde FETÖ operasyonuVAN merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda 13 kişi gözaltına alınırken, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları ele geçirildi.

Van merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu

VAN merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlarda 13 kişi gözaltına alınırken, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Van, Antalya, Bayburt, Erzurum, Trabzon ve Uşak illerinde örgütün mütevelli heyeti ve sivil ayağına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet üzerinde 'F.Gülen' yazılı saat, üzerinde 'F.Gülen' yazılı kalem, 3 tabanca, 1 av tüfeği, çok sayıda fişek, örgüt kimliği olarak kullanıldığı belirtilen 8 adet 1 ABD doları, mesajlaşmada kullandıkları çok sayıda pusula kağıdı, örgütün toplantı fotoğrafları, örgütün propaganda yayınları ve dijital materyaller ele geçirildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Orhan AŞAN/VAN, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Van Emniyet Müdürlüğü Bayburt Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title