Haberler

Van'da Yazlık Evde Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Van'da yazlık evde, öldürüldükten sonra parçalanarak poşetlere konulmuş erkek cesedi bulundu.

Van'ın Edremit ilçesindeki yazlık bir evde, öldürüldükten sonra parçalanarak poşetlere konulmuş erkek cesedi bulundu.

YAZLIK EVE OPERASYON

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne gelen ihbar telefonu üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Edremit ilçesindeki iki katlı yazlık bir eve operasyon düzenledi.

KAPI ÇİLİNGİRLE AÇILDI

Kış mevsimi nedeniyle kimsenin yaşamadığı evin kapısını uzun süre açmaya çalışan cinayet masası ekipleri, kapıyı açamayınca çilingir çağırdı.

PARÇALANMIŞ CESET BULUNDU

Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis ekipleri, evin giriş bölümündeki siyah poşetler içerisinde, öldürüldükten sonra parçalanmış bir erkek cesedi buldu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada, cesedin 29 yaşındaki Cihan Çelebi'ye ait olduğu belirlendi.

OTOPSİ YAPILACAK

Çelebi'nin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası tabuta konularak otopsi için Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada, cinayetle ilgisi olduğu düşünülen bir şüphelinin Hakkari'de gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Edremit Çelebi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (65)

toby:

şu kirtler ne kadar vahşi yaratıklar keşke hiç ülkemize göç etmemiş olsalardı onlarla aynı ülkede yaşamayı hiç birimiz istemiyoruz

21
68
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Kürtlere çamur atmakdan vazgeçin!!! Çamur atacaksanız PKK ya TERÖRİSTLERE çamur atın! bende kürdüm. Asker ailesiyiz. milliyetciyiz ve çok şükür okumasını yazmasınıda biliyoruz.

57
6
yanıtYanıtla
Trabzonlular derkiMobil-ANDROID:

Lan ezikler hep kürt türk sorunu dediniz. Bir biz ayağa kalkar Türk kürt sorunu yaparsak kaçacak delik bulamazsınız. adam olun efendi efendi yaşayın Bu cennet vatanda....Ne mutlu Türküm diyene..

36
25
yanıtYanıtla
yildiz childers Ggevas-VAN dogumlu:

ocalanda fidan gibi ogretmenleri koy disinda kursuha dizdirmisti.

42
5
yanıtYanıtla
ErMobil-IOS:

Kurt -Turk tarih boyunca kardesti, hala kardes! Bizim bizden baska dostumuz yok! Bir Turk olarak bu vatani seven tum Kurt kardeslerime selam ederim. Oyuna gelmeyin!

41
5
yanıtYanıtla
sancarhanmobilWeb@haberler.com:

Van miTamam anlasildi yamyam vakasi

24
21
yanıtYanıtla
Kurdo Mobil-IOS:

Toby sen bulkeye ayit deyilsiki kocum sen ya bulgar yada yunansin oglum kurtlerle yasamak zorunda deyilsinki kurtler 1990 senedir buradalar turk kurt kardestir yavrum seni buraya bu beyanlari yazdizan ahmaklara söyle bosuna cirpiniyorlar yavrum

37
1
yanıtYanıtla
cabbar:

kürtlere laf atanlar dikkat miş :)) selam duracak mısız. :) abii çok güldüm bunaa kürler önce okuma yazma öğrensin hangi dil olursa olsun eğitime katılsınlar sonra teknoloji ve petrolden bahsetsinler bence cok güldüm ben bunaa bakın bu millet çanakkale de dünya ya tokadı basmıştır emin olun bunu gine yapar ama kürlere ama yahudilere ama ermenilere millletin sabrı cok az kaldı benceee

23
14
yanıtYanıtla
ben Mobil-ANDROID:

Tony : be ey gafil kendini ne kadar da ustun goruyon. bu arada kurtler turkiyeye goc etmedi turkler yine bir serefsizlik yapip ulkemizin yarisini caldilar. Ama unutma gun gelir devran doner

3
34
yanıtYanıtla
rojda:

pkk güneydoğuyu ve doğuyu kaosa sürükledi akp da açılımla yol verdi haraç vermeyen esnaf yok hatta istanbul anadolu yakasındaki pazarlardan bile pkk gündüz gözüyle haraç topluyor

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title