Haberler

Van' da Silahlı Saldırı; 1 Ölü, 1 Yaralı

Olay, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan Erek Caddesi üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

Olay, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan Erek Caddesi üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Bir olaydan dolayı 4 yıl önce aralarında husumet başlayan Taner Dalhan ile amcasınınoğlu M.Yasin Dalhan, yine akrabaları oldukları belirtilen kişilerle caddede karşılaştı. Araçta bulunan kişiler, ellerindeki pompalı tüfekle Taner ve M.Yasin Dalhan'a ateş etmeye başladı. Taner Dalhan, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, M.Yasin Dalhan ise ağır yaralandı.

Yaralı olan Dalhan, vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulansla yakında bulunan özel Lokman Hekim Hastanesi'ne kaldırılırken, durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, bir araçla kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı arama başlattı. Yetkililer, şüphelilerin isimlerinin ve kaçtıkları aracın plakasının belirlendiğini kısa zamanda yakalanacaklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title