Haberler

Van Kara Teslim! Okullar Tatil Edildi

Güncelleme:

Şiddetli kar yağışının etkili olduğu Van'da ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

Özellikle Türkiye'nin doğu bölgelerinde etkili olan soğuk ve karlı hava normal yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şiddetli kar yağışının etkili olduğu Van'da okullar tatil edildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İl Hıfssıhha Kurulu kararıyla merkez Edremit, İpekyolu ve Tuşba İlçelerinde tüm okullar bugün yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edilmiştir. Diğer ilçelerde ise kaymakamlıklarca karar verilecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü İpekyolu Edremit Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

VanlılarMobil-IOS:

Pkk haraç çetesidir vanda haraç almadıkları iş adamları kalmadı ve bunu devlet e biliyor allah pkk nın belasını versin inşallah

15
6
yanıtYanıtla
doğrucu:

kar berekettir inş. yurdun tamamına çok yağar

16
2
yanıtYanıtla
bir öğretmen:

zekanız varsa sizde öğretmen olun . . yatın.

8
7
yanıtYanıtla
ÖGRETMEN:

Gerçekten bize yaziklar olsun. . . iste yetistirdigimiz nesil. . . . ama biliyoruz ki bunlar arka zira höduükleriydi zaten. . . veli ve dost baskisi ile sinir gecenlerdi. Varsa size hakkimiz ki çok fazla Sikkim olsun inşallah. . . yemeklerimiz dağ olsun önünüze yolunuz her daim kapali olur insallah

2
2
yanıtYanıtla
CHP,Li:

ögretmenlere müjde, , ekmek elden su gölden , , ye babam ye, , yat yat uyu. , . bol bol kayak kayarlar, , kar topu oynarlar, , helal olsun.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title