Haberler

Van'da 100 Polis ile İnci Kefali Operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından 100 polisle 6 ayrı noktaya inci kefali operasyonu düzenlendi.

Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından 100 polisle 6 ayrı noktaya inci kefali operasyonu düzenlendi. Operasyonda kaçak inci kefali avlayıp satan 5 işyerine 10 bin lira para cezası kesildi, 1 ton balığa da el konuldu.

İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ile İpekyolu İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri tarafından 6 işyerine 100 polis ile inci kefali operasyonu yapıldı. Yapılan operasyonda kaçak olmasına rağmen inci kefali satışı yapan iş yerlerine ceza yağdı. 5 işyerine toplamda 10 bin lira ceza kesildi. El konulan 1 ton balık ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Yetkililer amaçlarının balık varlığının devamlılığını sağlamak olduğunu belirterek, operasyon ve denetimlerin yasağın son bulacağı 15 Temmuz tarihine kadar sıklıkla devam edeceğini ifade etti.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Van Emniyet Müdürlüğü İpekyolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title