Haberler

Valinin Geçiş Güzergahında Çalışan İş Makinelerine Trafik Cezası

Güncelleme:

Hakkari'de, altyapı ve su projesi çalışmalarını yapan iş makineleri, Vali Yakup Canbolat'ın geçtiği güzergahı kapattıkları gerekçesiyle polis tarafından çekildi.

Hakkari'de, altyapı ve su projesi çalışmalarını yapan özel bir firmaya ait iş makineleri, Vali Yakup Canbolat'ın geçtiği güzergahı kapattıkları gerekçesiyle polis tarafından karakolun önüne çekildi. Burada sürücüden evrak isteyen polisler, eksik evrağı bulunan iş makinesinin operatörüne trafik cezasi kesti.

VALİ İŞ MAKİNELERİNE TAKILDI

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Turizm Haftası etkinliğine katılmak için Kıran Mahallesi Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerindeki Kültür Müdürlüğün'e gitmek için yola çıktı. Ancak yol güzergahında özel bir firma tarafından alt yapı çalışması yapıldığı için kazılan bölgede Hakkari Valisi Canbolat bir süre beklemek zorunda kaldı.

KARAKOLA ÇEKTİRDİ

Bunun üzerine Vali Canbolat'ın konvoyunda bulunan polisler çalışma yapan iş makinelerini karakol önüne çektirerek evrak istedi. Eksik evrakı bulunan araçların operatörlerine polis tarafından trafik cezası kesildi.

"BİZE BİLGİ VERİLMEDİ"

Duruma tepki gösteren işçiler, "Vali'nin daha önce bu güzergahtan geçeceği ile ilgili bize bilgi verilmedi. Son anda trafik polisleri gelip, çalışmaları durdurmamızı istedi. O sırada da Vali bey geldi. Biz yol veremedik. Bunun üzerine polisler gelip iş makinelerimizi karakola çektirrerek evrakımızı aldı. Eksik evrağı bulunan 1 iş makinesinin operatörüne trafik cezası kesildi" dedi.

EMNİYETTEN YALANLAMA

Emniyet yetkilileri, araçlara yol vermedikleri gerekçesiyle değil, evrakının eksik olması nedeniyle ceza kesildiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Ceyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title