Haberler

Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz için veda iftarı düzenlendi.

Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz için veda iftarı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Vali Yavuz'un yanı sıra Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Ağır Ceza Reisi Muhammed Zafer Terzi, Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurumu müdürleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Vali Yavuz, yaptığı konuşmada, Gümüşhane'de 2 yıllık görev süresi boyunca çok dolu bir süreç yaşadıklarını belirtti.

Görev yaptığı 2 yıl boyunca devletin ve vatandaşların hizmetinde olma gayesiyle hareket ettiklerini, devlet çarkının randımanlı ve düzgün çalışmasını sağlama çabası içerisinde olduklarını dile getiren Vali Yavuz, "Biz iki yıl boyunca çok iyi bir tempoyla bugüne geldik. Gümüşhane'de başlatılan işlerin Trabzon üzerinden desteklenmesi büyük avantaj. Biz Gümüşhane'den gitmiyoruz. Sadece makam değişiyor. Başlattığımız hizmetler aynen devam edecek. Ben de Trabzon'dan Gümüşhane'nin bir ağabeyi olarak elimden geldiği kadar destek vereceğim." dedi.

Belediye Başkanı Çimen ise Vali Yavuz'un Trabzon'a gitmesini veda olarak görmediklerini ifade ederek, "Trabzon Valisi olmanız Gümüşhane için bir şans. Gümüşhane'de çok emeğiniz var. Kurumlar arası koordinasyonu sağladınız. Bizlere örnek oldunuz. Sizden çok şey öğrendik. Yolunuz açık olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çimen Gümüşhane Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title