Haberler

Validen "Işid Kampı" Açıklaması

-Gaziantep Valisi Erdal Ata, Alman devlet televizyonunun, "terör örgütü IŞİD'in Gaziantep'teki kampını görüntüledi" şeklindeki haberlere ilişkin, "Bu haberlerin mesnetsiz ve asılsız olduğu, amacın mevcut hükümeti ve ülkemizi uluslararası seviyede itibarsızlaştırmak olduğu görülmektedir" dedi.

- Gaziantep Valisi Erdal Ata, Alman devlet televizyonunun, "terör örgütü IŞİD'in Gaziantep'teki kampını görüntüledi" şeklindeki haberlere ilişkin, "Bu haberlerin mesnetsiz ve asılsız olduğu, amacın mevcut hükümeti ve ülkemizi uluslararası seviyede itibarsızlaştırmak olduğu görülmektedir" dedi.

Vali Ata, "terör örgütü IŞİD'in Gaziantep'teki kampını görüntüledi" haberlerine Twitter hesabından tepki gösterdi. Ata, "Bu haberlerin mesnetsiz ve asılsız olduğu, amacın mevcut hükümeti ve ülkemizi uluslararası seviyede itibarsızlaştırmak olduğu görülmektedir" derken şunları kaydetti:

"Haberde geçen görüntülerin nerede, ne zaman ve ne amaçla çekildiğinin belli olmadığı, iddiaların dayanaksız ve kurmaca olduğu görülmüştür. İlimizde oluşturduğu kamplarda örgüt elemanlarına eğitim vererek Suriye'ye gönderdiği şeklinde asılsız haberler yapıldığı anlaşılmaktadır. Şer odakları ile mücadelede yanımızda olacağına dair inancımız tamdır. Halkımızın bu tür haberlere itibar etmez ve her zaman devletine olan inanç ve güvenini diri tutar."

Kaynak: ANKA / Güncel

Erdal Ata Gaziantep Twitter Işid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title