Haberler

'Valide Sultan'a Davullu Zurnalı Karşılama" Haberine Ek

Hıdırellez şenliklerini izlemek için geldiği Edirne'de meşhur tava ciğeri yiyen sinema ve dizi oyuncusu, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 'Valide Sultan'ı Nebahat Çehre daha sonra Sarayiçi mevkiinde olan yıkılmış durumda Edirne Saray'ının bulunduğu alanları gezdi.

Hıdırellez şenliklerini izlemek için geldiği Edirne'de meşhur tava ciğeri yiyen sinema ve dizi oyuncusu, ' Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 'Valide Sultan'ı Nebahat Çehre daha sonra Sarayiçi mevkiinde olan yıkılmış durumda Edirne Saray'ının bulunduğu alanları gezdi. Muhteşem Yüzyıl dizisi nedeniyle yıkılmış bile olsa bir Osmanlı sarayından dolayı çok etkilendiğini ifade eden Çehre, 'Yıkık bir Osmanlı Sarayı da olsa şimdi burada oynadığım diziden dolayı çok etkileniyorum. Şu anda burada Valide Sultan'ı yaşıyorum, yaşatıyorum gibi geliyor. Burada yıkık bir Saray değil de kendimi gerçekten hala ayakta içinde yaşam devam eden bir Saray da yaşıyor, dolanıyor gibi hissediyorum. Keşke öyle bulsaydık. Bu Saray şu an ayakta olsa bizi çok güzel tanıtırö dedi.

Çehre'ye gezisinde eşlik eden Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan ise yapılan restorasyon çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek saray mutfak binasının yeniden yapıldığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Nebahat Çehre Hıdırellez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title