Haberler

Vali Yaman, Yaralı Polis Memurunu Ziyaret Etti

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Şırnak’ın Cizre ilçesinde emniyet müdürlüğü binasına düzenlenen bombalı araç saldırısında yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Şırnak'ın Cizre ilçesinde emniyet müdürlüğü binasına düzenlenen bombalı araç saldırısında yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 11 polisin şehit olduğu, 78 kişinin de yaralandığı bomba yüklü kamyonla gerçekleşen saldırıda yaralanan polis memurlarından biri sevk edildiği Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı polis memurunu hastanede ziyaret eden Mardin Valisi Mustafa Yaman, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane yetkililerinden tedavi süreci ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Yaman, yaralı polis memuruna acil şifalar diledikten sonra hastanede tedavi gören diğer bazı hastaları da ziyaret etti.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde emniyet müdürlüğü binasına dün düzenlenen bombalı araç saldırısında 11 polis şehit olmuş, 78 kişi de yaralanmıştı. Ambulanslar tarafından Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ilk tedavileri yapılan yaralılardan bazıları çevre il ve ilçelere kaldırılmıştı. 112 acil servis ambulansı ile Mardin'e getirilen yaralı bir polis memuru tedavi altına alınmıştı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mardin Şırnak Cizre 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title