Haberler

Vali Savur'a Alkol Testi Yapıldı

Bartın'da, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kutlamaları kapsamında stantları gezen Bartın Valisi Bülent Savur'a alkolmetre ile alkol testi yapıldı.

Bartın'da, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kutlamaları kapsamında stantları gezen Bartın Valisi Bülent Savur'a alkolmetre ile alkol testi yapıldı. Vali Savur, yapılan test sonucu '0' promil çıktı.

4-12 Mayıs Karayolu Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Bartın Cumhuriyet Meydanında etkinlik düzenlendi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın

ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Bartın Valisi Bülent Savur da Atatürk Anıtına çelenk sunumu yaptı. Trafik Haftasıyla ilgili stantlar gezildi. Trafik uygulamalarında kullanılan cihazların bulunduğu standa gelen Vali Savur, alkolmetre cihazı hakkında bilgi aldı. Vali Savur daha sonra kendisine alkolmetre ile test yaptırdı. Vali Savur yapılan test sonrası sonuç '0' promil çıktı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, yaptığı konuşmada, Türkiye ve Bartın'da araç sayısı kaza sayısı istatistikleri hakkında bilgi verdi.

Vali Savur da, yaptığı konuşmada trafikte ve karayollarında can güvenliği konusunda dikkat edilmesi konusunda vurgu yaptı.

Vali Savur, daha sonra hiç kaza yapmayan ve trafik cezası yemeyen yılın örnek sürücüsü seçilen vatandaşa çeşitli ödüller verdi.

Etkinliğe Bartın Valisi Bülent Savur, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, TSO Başkanı İsmail Toksöz, daire amirleri, emniyet mensupları ve öğrenciler katıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Altınok Bülent Savur Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title