Haberler

Vali Salihoğlu, Hediyeleri "Ödül" Olarak Bıraktı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eşyalardan detaylar Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun konuşması Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, kendisine hediye edilen eşyaların, kentte düzenlenecek yarışmalarda ödül olarak verilmesini istedi Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, kentteki görevi boyunca kendisine hediye edilen eşyaları, düzenlenecek olan çeşitli yarışmalarda ödül olarak verilmesi için bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Eşyalardan detaylar

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'nun konuşması

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, kendisine hediye edilen eşyaların, kentte düzenlenecek yarışmalarda ödül olarak verilmesini istedi

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, kentteki görevi boyunca kendisine hediye edilen eşyaları, düzenlenecek olan çeşitli yarışmalarda ödül olarak verilmesi için bıraktı.

Salihoğlu, kendisine verilen hediyeleri topladığı Tekirdağ Valiliği'ndeki bir odada gazetecilere yaptığı açıklamada, alınmaması nezaketsizlik kabul edileceğinden hediyeleri geri çevirmediğini belirtti.

Merkeze atanmasıyla Tekirdağ'dan ayrılacağını ve kendisine hediye edilen eşyaları almayarak Tekirdağ Valiliği envanterine kaydettirip burada bırakacağını söyleyen Salihoğlu, "Zaman zaman yarışma gibi etkinlikler olunca bunları deftere kaydettik, bunları hediye edeceğiz." diye konuştu.

Makama gelen hediyeleri makamda bırakmanın doğru olduğunu ifade eden Salihoğlu, eşyalar arasında, en değerli olanının engelli gençler tarafından hediye edilen bir vazo olduğunu belirterek, hediyeler arasında Atatürk'ün güzel bir heykeli, zeytinyağı, kemençe, semaver, gömlekler gibi çok çeşitli eşyaların olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Salihoğlu Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title