Haberler

Vali Şahin Başakşehir'de Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir Kaymakamlığı ile İlçe Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Vali Şahin'in ilk durağı Başakşehir Kaymakamalığı oldu. Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve ilçe müdürleri ile bir araya gelen Vali Şahin, ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Şahin daha sonra Kaymakam Tekin ile birlikte Başakşehir Belediye Başkanlığı'na geçerek, Başkan Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti. İstanbul'un en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden biri olan Başakşehir'de belediye faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Şahin, Başkan Uysal'a çalışmalarında başarılar diledi.


Belediyeye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından beraberindeki heyet ile Türkiye'nin en büyük Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu'nu içinde barındıran Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Kampüsü'ne geçen Vali Şahin, Genç Yıldızlar Futbol Turnuvası Açılış Programı'na konuk oldu.

Programda gençlere tavsiyelerde bulunan Vali Şahin okul dışı sosyal aktivitelerin ve yarışmaların öğrencilerin gelişimine sağladığı katkıların yanında birlik ve beraberliği de geliştirdiğini söyleyerek, "Bu yarışma vesilesiyle farklı okullardan gelen diğer öğrenci arkadaşlarınızla tanışma fırsatı bulacaksınız. Bu fırsatı iyi değerlendirin ve birbirinizi iyi tanıyın. Arkadaşlıklar kurun ve turnuvadan sonra da irtibatınızı koparmayın. Çünkü çağımızın en büyük hastalığı maalesef insanların yalnızlaşmasıdır. Ne kadar çok arkadaşınız olursa; kendinizi o kadar çok emniyette hissedersiniz, o kadar çok güvende olursunuz. Dostunuz ne kadar çok olursa, o kadar çok dert ortağınız olur. Böylece İnsan olmayı daha çok hissedersiniz. Dolayısıyla benim sizlere öncelikli tavsiyem bu tür organizasyonları fırsata çevirmeniz ve aranızdaki arkadaşlık, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmenizdir. Birbirinize destek olun, ülkemizin geleceği için bilgilerle donanırken bir yandan da milli ve manevi değerlerinizi de geliştirmeye çalışın" dedi.

Vali Şahin daha sonra beraberindeki heyetle birlikte okulda incelemelerde bulundu.

Başakşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 2 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Kampüsü, 25 dönüm açık ve 60 bin metre kare kapalı alana sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mevlüt Uysal Vasip Şahin Kazım Tekin İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title