Haberler

Vali Küçük Konsey Üyelerini Kabul Etti

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği 5. Dönem Başkanı Yusuf Sabri Dişli öncülüğündeki heyeti makamında kabul eden Vali Küçük, kurul üyeleriyle sohbet etti. Kahramanmaraş, Çanakkale, Gaziantep, Yalova ve Gebze illerinden gelen misafirleriyle Şanlıurfa üzerine de sohbet eden Vali Küçük, misafirlerinden Şanlıurfa'yı muhakkak gezmelerini istedi.

Kent konseylerinin iyi yönetilmesi halinde çok önemli bir istişare makamı olduğunu belirten Vali İzzettin Küçük; konsey mensuplarının gayretlerinin, bulundukları şehirlerde gündem oluşturabilecek güçte olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'da yapılacak olan Kent Konseyi seçimleri hakkında Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli'den bilgi de alan Vali Küçük; yapılacak olan seçimin tüm Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Yusuf Sabri Dişli başkanlığında Vali İzzettin Küçük'e nezaket ziyaretinde bulunan heyette; Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Nuri Yavuz, Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Gaziantep Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Necati Binici, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel, Çanakkale Kent Konseyi Genel Sekreteri Gülay Sarışen, Gebze Kent Konseyi Genel Sekreteri Esat Ural ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Basın Danışmanı Ökkeş Özekşi yer aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Kahramanmaraş Şanlıurfa Çanakkale Türkiye Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title