Haberler

Rize Valisi'nden Lüks Makam Aracına Bayraklı Savunma

Güncelleme:

Rize Valiliği makamına 642 bin TL değerinde lüks jip alan Vali Ersin Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Araç Valiliğin. Türk bayrağı taşıyor." dedi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, yeni alınan lüks makam aracı ile ilgili eleştirilere sosyal medya üzerinden bayrak vurgusu yaparak cevap verdi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın İl Özel İdaresi kaynaklarından Rize Valiliği makamına 642 bin TL değerinde lüks bir jip alması sosyal medyada ve basında eleştiri konusu olmuştu. 642 bin TL'lik jipin yanında ikinci bir jip ve lüks bir binek aracının da alındığı iddia edilerek toplam alınan üç makam aracının bedeli 1 Milyon TL olarak iddia edilmişti.

"TÜRK BAYRAĞI TAŞIYOR"

Vali Ersin Yazıcı, özellikle sosyal medya üzerinden artan eleştirilere Twitter hesabı üzerinden cevap verdi. Yazıcı paylaşımlarının birinde, "Araç Valiliğin. Türk bayrağı taşıyor. Rize'yi temsil ediyor. Önceki aracın aynısı. Tepkiler garip" yazarak savunmasında bayrak vurgusu yaptı. Bir başka paylaşımında ise "Bakanlık tarafından kiralanıp Valiliğe tahsis edilen bir araç vardı. Bugüne kadar onu kullandım. Bu aracın kiralama süresi bitti. Aynı araçtan Valiliğimize bir tane satın aldık." şeklinde yazdı.

VALİLİĞE TAHSİS EDİLEN ARAÇ PERTE ÇIKTI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından kiralanan ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın Rize ziyaretlerinde kullanmak üzere Valilik garajında hazır tutulan jip, Yazıcı'nın bakanlık görevinden alınmasının ardından Rize Valiliği makamına tahsis edilmişti. Söz konusu aracın Ramazan ayı içerisinde bir kazaya karışarak kullanılmayacak duruma geldiği iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ersin Yazıcı Bayraklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (235)

yorumcu:

Ne gerek var bu kadar lükse vicdansızlar bu ülkede onca gariban varken bide utanmadan fotosunu çekip gösteriyor utan ey vali utan

94
1
yanıtYanıtla
Pes pes pes artk:

Akp kamuda memur işçi ayrmadan kadro ver asgarî ücret vergiler kaldr yoksa oy yok akpliler olarak bu kadarınada bizde pes pes pes diyoruz .

68
1
yanıtYanıtla
Taşeron işçisi.:

Biz asgari ücretle evimiz kira çocuk okuyor para yetiremiyoruz ne diyelim.

62
0
yanıtYanıtla
nusaybinli:

Ayıp ayıp nerden geldiğinizi ne çabuk unuttunuz. Binlerce fakir var bu ülkede o para ile işletme kurulur.

46
1
yanıtYanıtla
ALİDURA:

KOSKACA TC. NİN VALİSİ. O. . ZORUNUZAMI GİTTİ. ESKİDEN BU MAKAMDA OTURAN TOROS LARLA GÖREVE GİDEN MAKAMI YÜKSEK KİŞİLER GÖRDÜM. AMA DEVLETİN GÜÇLÜ OLUP. İLİN YÖNETİMİNİ TESLİM ETTİĞİ MAKAMA BÖYLE BİR ARACI TAHSİS ETRMESİNDEN GURUR DUYMAK VARKEN. . ÇOK GÖRMEK. . CAHİLLİK, GERİ KAFALILIK, ÜLKESİNİN SON 13, YILDA İERLEDİĞİ MESAFE Yİ GÖRMEZDEN GELMEZLİK. VS. .

4
43
yanıtYanıtla
SANA HELAL OLSUNoMobil-IOS:

Geceleri nasıl rahat uyuyorsunuz....

45
0
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

her türlü rezilliği bayrakla örtüyorsunuz zaten bizde çin bayrağı takacaksınız sanmıştık

36
0
yanıtYanıtla
mehmet:

GÜLE GÜLE BİN, ÇEKEMEYEN ÇATLASIN

2
32
yanıtYanıtla
Vatandaş Mobil-IOS:

Milletin dini milli duygularını istismar etmekten Vazgeçin artık.Kalbinde bayrak olsa arabaya takıp kendini haklı göstermeye çalışmazsın... Bunun hesabı verilecek elbet bir gün..

32
0
yanıtYanıtla
cen:

önünede MAAŞALLAH yazdır. halk daha çok etkilenir.

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 235 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title