Haberler

Vahşi Cinayetin Zanlısı Yakalandı

Adana'da bir kişiyi silahla vurup öldürdükten sonra üzerine tiner döküp yaktığı ileri sürülen şahısla birlikte ona yardım ettiği sürülen 2 kişi yakalandı.

Adana'da bir kişiyi silahla vurup öldürdükten sonra üzerine tiner döküp yaktığı ileri sürülen şahısla birlikte ona yardım ettiği sürülen 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçen cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre atık kağıt toplayan bir kişi, boş arazide çalılıklar arasında yatan birini görünce "Cansız mankene benzer bir şey gördüm" diyerek 155 Polis İmdat hattını aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bir kişinin silahla göğüsünden vurulduktan sonra üzerine tiner dökülüp üzerine çalılar atılarak yakılmak istendiğini belirledi.

Polis kısa sürede öldürülen şahsın 26 yaşındaki 2 çocuk babası Abdurrahman Aksöz olduğunu tespit etti. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayeti araştırmaya başladı. Şahsın eşiyle görüşün polisler, Aksöz'ün akşam arkadaşı Mustafa Ö. tarafından arandığını tespit etti. Polis, evine baskın yaparak Mustafa Ö.'yü gözaltına aldı. Şahsın evinde yapılan aramada olayda kullandığı silah da ele geçirdi. Evin önünde duran otomobili de incelemeye alan polis, otomobilin içinin yeni yıkandığını ancak yer yer kan izleri olduğunu, ağır bir tiner kokusu olduğunu tespit etti.

Delillerle birlikte emniyete götürülerek sorguya alınan zanlı, Aksöz'ü öldürmediğini ileri sürdü. Polis bunun üzerine araştırmayı genişleterek H.Ö. ve M.Ö. isimli iki kişiyi daha gözaltına aldı. H.Ö.'nün ifadesinde, Aksöz'ün akşam yanına gelip biraz konuştuğu Mustafa Ö. tarafından arkasından ateş edilerek vurulduğunu söylediği öğrenildi.

Polis yapılan sorgulamalarda Mustafa Ö.'nün Aksöz'ü öldürdükten sonra otomobiline koyarak boş bir araziye götürdüğü, burada delil kalmaması için şahsın üzerine çalı koyup onun üzerine de tiner dökerek ateşe verip olay yerinden ayrıldığı ancak cesedin sadece bacak kısmının yandığı ortaya çıktı.

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title