Haberler

Uzunköprü'de Doğalgaz Çalışmaları

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ve Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Tamer Akçaalan'ı ziyaret etti.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ve Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Tamer Akçaalan'ı ziyaret etti.

Başkan İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, Lüleburgaz'daki ziyarette, doğalgaz çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Geçen hafta içerisinde Uzunköprü ve Havsa'nın da içerisinde olduğu bir çok yerin EPDK tarafından dağıtım lisanslarının Gazdaş'a verildiğini aktaran İşbilen, şunları kaydetti:

"Konu ile ilgili olarak yapılan görüşmede, 2018'de başlanmak üzere 2019 yılı sonuna kadar belediye sınırlarına doğalgazın getirilip, iç dağıtım hatlarının tamamlanmasının planlandığı öğrenildi. Muhtemelen İpsala, Küplü, Subaşı, Meriç'e getirilecek hat üzerinden Uzunköprü'nün de doğalgazının bağlanılacağı ve şehir şebekesine başlanılacak. Bilindiği gibi Keşan ilçesine doğalgazın getirilip şehir dağıtım ağının geçen yıl yapılmaya başlandığı, 2017 sonuna kadar bitirilmeye çalışıldığı, konunun Keşan adına yaklaşık 10 yıldır gündeme getirilip takip edildiği, Uzunköprü'nün bu bağlamda daha erken tamamlanması düşünülüyor. Uzunköprü için adım atışımızı kolaylaştıran tüm yetkililer ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Halkımızın heyecan ile beklediği bu hizmetin adım adım Uzunköprü'müze yaklaştığını müjdeliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title