Haberler

"Uzun Ömürlü Köklü Şirketler" Onur Ödülü Verilecek

Güncelleme:

İstanbul Kültür Üniversitesi iki yılda bir düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi, 10-11 Nisan tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi ATAKÖY Yerleşkesinde gerçekleşecek.

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ 6.AİLE İŞLETMELERİ KONGRESİNDE 100 YILLIK ŞİRKETLER'E "UZUN ÖMÜRLÜ KÖKLÜ ŞİRKETLER" ONUR ÖDÜLÜ VERİLECEK!

İstanbul Kültür Üniversitesi iki yılda bir düzenlediği Aile İşletmeleri Kongresi, 10-11 Nisan tarihlerinde İstanbul Kültür Üniversitesi ATAKÖY Yerleşkesinde gerçekleşecek. İş dünyasının önde gelen aile işletmesi üyeleri, medya temsilcileri ve akademisyenlerin takip ettiği kongrede; çok ses getirecek konu başlıkları tartışılacak. Kongrede ayrıca 1900 yılından önce kurulan ve halen faaliyette olan 11 işletmeye de "Uzun Ömürlü-Köklü İşletme" Ödülleri verilecek. Katılımın ücretsiz olacağı 6. Aile İşletmesi Kongresi'ne sadece sayılı günler kaldı!

10-11 Nisan tarihlerinde İKÜ Ataköy Yerleşkesinde sürecek kongrede "Aile İşletmelerinde Kadın Yöneticiler", "Aile İşletmelerinde Profesyonel Yöneticiler" ve "Aile İşletmelerinde Genç Yöneticiler" konu başlıkları ile üç ayrı panelin yanı sıra Psikolog ve İletişim Uzmanı Doğan Cüceloğlu tarafından "Sürdürülebilir Aile İşletmesi Olmak İçin" konulu bir söyleşi de gerçekleşecek.

6. Aile İşletmeleri Kongresi, İKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Durmuş DÜNDAR, İKÜ Rektörü ve AGMER Müdürü Prof. Dr. Sıddıka Semahat DEMİR ve son olarak İKÜ Mütevelli Heyet Onursal Başkanı Fahamettin AKINGÜÇ tarafından yapılacak açılış konuşmaları ile başlayacak. Sonrasında ana konuşmacılar olarak İstanbul Sanayi Odası Başkanı (İSO) Erdal BAHÇIVAN ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı (TİM) Mehmet BÜYÜKEKŞİ, paneller öncesi konuşmalarını gerçekleştirecekler.

Kongrede, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve TAİDER Başkanı Şerife İnci Eren, OTACI- Kurtsan Holding Hissedarı ve KAGİDER Kurucu Başkanı Meltem Kurtsan, MUDO CEO'su Barış Karakullukçu, ORKA Holding İcra Kurulu Üyesi Dr. Fatih Anıl, Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu, Cemilzade Yönetim Kurulu Üyesi Barış Cemiloğlu gibi birçok önemli aile işletmesi temsilcisi konuşmacı olarak yer alacak.

10-11 Nisan'da gerçekleştirilecek, katılımın ücretsiz olduğu Kongre'de tartışılacak konu başlıkları şöyle: "Aile işletmelerinde büyüme ve getirdiği sorunlar, Aile işletmelerinde 2. (veya 3.) kuşağa geçiş, yönetimi ve devir sorunları, kuşaklararası farklılıklar ve aile işletmeleri üzerindeki etkileri, Aile işletmelerinde kurumsallaşma süreci, Aile işletmelerinde yönetim kurulları ve yönetim kurullarında "dışarıdan üye" (outsider) uygulamaları, Aile işletmelerinde profesyonel yöneticilik, Aile işletmelerinde sahiplik, hisse dağılımı, Vergiler ve miras hukuku ile ilgili sorunlar, Aile kültürü - işletme kültürü ilişkileri, Aile işletmelerinde halka açılma, Aile anayasası ve aile meclisi (konseyi) uygulamaları, Aile işletmeleri ve aile bireylerinin eğitim ve yetiştirilmeleri, Aile İşletmelerinde Markalaşma ve Sürdürülebilirlik, Kurucudan Profesyonel yönetime ve CEO'ya geçiş, Aile Anayasası ve diğer aile içi iletişim araçları ve son olarak da Girişimcilik"

1900 yılından önce kurulan ve halen faaliyette olan 11 işletmeye de "Uzun Ömürlü-Köklü İşletme" Ödülleri verilecektir. Ödül Alacak Aile İşletmeleri Şunlardır:

1. İskender Smokin

2. Konyalı Lokantası

3. Bebek Badem Ezmecisi

4. Yanyalı Fehmi

5. Evliyazade

6. Tarihi Sultan Ahmet Köftecisi

7. İlancılık Reklam Ajansı

8. Emgen Optik

9. Pandeli Lokantası

10. Tevfik Aydın

11. Filibe Köftecisi

İstanbul Kültür Üniversitesi

Tarih: 10-11 Nisan 2014

Yer : İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi

Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğan Cüceloğlu Ataköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title