Haberler

Uyuşturucu Çetesiyle Çatışmaya Giren Asker Yaralandı

Güncelleme:

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda yeğenini almaya gelen Uzman Çavuş Avşar, uyuşturucu çetesiyle girdiği çatışmada yaralandı.

Batman'da bir uzman çavuş uyuşturucu çetesi ile girdiği çatışma sonucu yaralandı.

YEĞENİNİ ALMAYA GELMİŞTİ

Şırnak'ın İdil ilçesinde görevli Uzman Çavuş Bahadır Avşar (25), bir uyuşturucu çetesi tarafından İstanbul'dan Batman'a getirilen yeğeni Muhammed Avşar'ı (15) almak için Batman'a geldi. Uyuşturucu çetesini takip eden ve yeğenini almak isteyen Bahadır Avşar ile kimliği belirsiz kişiler arasında Pamukçular Caddesi üzerinde tartışma çıktı. Çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çete üyeleri ile Uzman çavuş Avşar arasında yaşanan silahlı çatışmada Avşar, omzuna isabet eden kurşun sonucu yaralandı.

SALDIRGANLAR AVŞAR'IN YEĞENİNİ KAÇIRDI

Saldırının yaşandığı bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edildi. Saldırganlar olay yerinden Avşar'ın yeğenini de alarak izlerini kaybettirdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanan Uzman Çavuş Avşar, olay yerine gelen ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Avşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Batman Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'daki evinden kaçan M.A. isimli yeğenini almak üzere izinli olarak Batman'a gelen uzman çavuş Bahadır A.'nın, içerisinde yeğeninin de bulunduğu araçla seyir halindeyken yolunun kesildiği ve silahlı kavgada yaralandığı ifade edildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Batman Valiliği yaptığı açıklamada, Kısmet Mahallesi Tütüncüler Caddesi üzeri Gök Taksi civarında yolunu kesen araçtan inen şahıslarla uzman çavuş Bahadır A. arasında tartışma çıktığı ve çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu Bahadır A.'nın yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olayla ilgili şüphelilerin tespiti ve yakalanma çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batman Valiliği İstanbul 19 Mayıs Şırnak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

T.C. polismobilWeb@haberler.com:

Kesin lan sesinizi adam yüreğini ortaya koymuş gitmiş hanginizde o yürek siz pc başında annenizin getirdiği kurabiyeleri yiyin haber sitesine girip yorum yazın polisin askerin işine kafa yormayın haddinize değil

70
12
yanıtYanıtla
Ne YazayimMobil-IOS:

Uzman cavusu tek basina hareket etmeye mecbur eden sisteme yaziklar olsun.

57
8
yanıtYanıtla
SELİM:

Pkknın en büyük geçim kaynağı Uyuşturucudur.

40
16
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

şuraya bak batman gibi dinine tam anlamıyla bağlı olmayaçalışan bir yeri ne hale getirdiler imansız hdp ve pkk işini gayet iyi yapıyor belli. . .

40
16
yanıtYanıtla
blntriMobil-ANDROID:

saçma sapan yorumlar yapmayın maçanız yiyorsa siz yapında göreyim mangal gibi yürek varmış uzman çavuş ta helal olsun sana

36
7
yanıtYanıtla
sunday:

helal olsun emdigin ana sutu,

35
7
yanıtYanıtla
Heval:

güneydoğuda devlet uyuşturucuyu serbest etti güneydoğu istedigin kadar uyuşturucu kullan diyor devlet karşılık olarakta dağa çıkma siyasetten uzak durun diyor. Pkk ise uyuşturucudan uzak durun satmayın satırmayın diyor

19
23
yanıtYanıtla
türk:

ALLAH BELANI VERSİN pkk senin. . . pkk yide savunanların ALLAH bin türlü belasını versin. . . uyuşturucu şebekesinin içinde kesinlikle pkk vardır. . .

30
7
yanıtYanıtla
t.c:

gidin ışidle savaşın gücünüz askere polise mi yetiyo

29
8
yanıtYanıtla
POLİS:

DÖVLET BİZE BAHMİY

24
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title