Haberler

Uzaylılar Enerjilerini Güneş'ten mi Alıyor?

Güncelleme:

NASA'nın paylaştığı son videolardan birinde, UFO'nun enerjisini Güneş'ten alarak hızlıca uzaklaştığı iddia ediliyor.

NASA'nın paylaştığı son videolardan bir tanesi, UFO'ya merak salan insanların yine fazlasıyla dikkatini çekmiş durumda.

''YILDIZ KALDIRMAK İÇİN KULLANIYORLAR''

Görüntüler dikkatle incelendiğinde, Güneş'ten sanki ip gibi bir çizginin çıktığı görülüyor. UFO teorisyenlerine göre uzaylılar, bunu Güneş'ten enerji alarak 'yıldız kaldırma' işlemi için kullanıyorlar. Yıldız kaldırma, uygarlıkların yıldızdan bir materyali kaldırabileceği ve kendisi için kullanabileceği herhangi bir süreci tanımlamak için kullanılan genel bir addır.

BAŞKA BİR YAŞAMIN KANITI MI?

Bir UFO teorisyeni, yayınlanan video ile ilgili şunları söylüyor: ''Burada UFO, enerjiyi kendisine yakıt doldurmak ya da direkt olarak kendisini şarj etmek için kullanıyor olabilir. UFO'nun parlak beyaz renkte olduğunu, Güneş'in plazmasının sarı renkte olması sayesinde fark ettik.'' Başka bir UFO uzmanı, ayrıca UFO Araştırmaları El Kitabı'nın da yazarı olan Nigel Watson ise görüntülerin, başka bir yaşamın var olduğuna dair bir kanıt niteliği taşımadığını söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

TV Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title