Haberler

Uzaklaştırma Kararı Bulunan Kocanın "Yasak Aşk" Cinneti

Adana'da evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi, 3 çocuğunun annesini ve kadınla birlikte olduğu iddia edilen şahsı silahla vurdu.

Adana'da evden uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi, 3 çocuğunun annesini ve kadınla birlikte olduğu iddia edilen şahsı silahla vurdu. Kadın, olay yerinde hayatını kaybederken, adam yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi veriyor.

İddiaya göre, Songül Yılmaz aynı sokakta oturan evli Çetin A. ile birlikte Karataş ilçesine giderek burada 3 gün tatil yaptı. Bunu öğrenen Yakup Yılmaz, eşinin oturduğu merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi 38011 Sokak'taki evine geldi.

SOKAKTA KARŞILAŞTILAR

Yakup Yılmaz'ın sokağa girdiği sırada Çetin A. da 33 SD 227 plakalı otomobiliyle sokağa girdi. Yakup Yılmaz, yanında bulunan silah ile konuşmak için yanında gittiği 2 çocuk babası Çetin A.'nın kafasına bir el ateş etti. Silahı gördüğü sırada kaçmaya çalışan Çetin A.'nın arabası 38097 sokakta bir duvara çarparak durabildi. Daha sonra uzaklaştırma kararı bulunan 12 numaralı eve giden Yılmaz, yatak odasındaki eşinin kafasına bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Evdekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çetin A., olay yerine gelen ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Songül Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Psikolojik sorunlarının olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öğrenilen Yakup Yılmaz'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

EŞİNİ VE ÇOCUKLARINI 2 DEFA REHİN ALMIŞTI

Yakup Yılmaz, geçirdiği rahatsızlıktan nedeniyle kısmi felç olduğunu ve hastaneden bir türlü engelli raporu alamadığını ileri sürerek 9 Mayıs 2011'de eşiyle birlikte 2 çocuğunu rehin alıp evini yakmak istemişti. Polisler tarafından ikna edilen Yılmaz, eşinin ve çocuklarının içinde bulunduğu evi yakmaktan vazgeçti. Bu olaydan 3 gün sonra tekrar eşini ve çocuklarını evde rehin alan Yılmaz, bu sefer evi ateşe verdi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek Yılmaz'ı, eşini ve çocuklarını evden çıkarttı.

İÇİŞLERİ BAKANI OSMAN GÜNEŞ İLE GÖRÜŞÜP YARDIM İŞTEMİŞTİ

31 Mart 2011'de Adana'ya gelen dönemin İçişleri Bakanı Osman Güneş ile görüşen Yakup Yılmaz, Bakan Güneş'den yardım sözü almıştı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Songül Yılmaz Yakup Yılmaz Osman Güneş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title