Haberler

Uyuşturucuya Renkli Protesto

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin gözde eğlence mekanları arasında yerini alan Club Sultan's sezona 'merhaba' dedi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nin gözde eğlence mekanları arasında yerini alan Club Sultan's sezona 'merhaba' dedi. Diskonun açılışında 'Bonzaiye Hayır Müziğe Evet' denildi.

Bodrum'da eğlencenin kalbininin attığı Gümbet Barlar Sokağı'ndaki işletmeciliğini Adem Atalar'ın yaptığı 'Club Sultan's'ın sezon açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Girişine 'Bonzaiye Hayır Müziğe Evet' yazılı pankart asılan diskonun çalışanları açılışta 'Bonzai Öldürür Süründürür Müzik Güldürür', 'Bonzaiye Hayır Yaşasın Müzik' ve 'Uyuşturucuya Hayır Yaşasın Hayat' yazılı dövizler taşıdı. Müzik ve dans gruplarının gösteriler sunarken açılışa, turistlerde büyük ilgi gösterdi. Keman ve saksafon dörtlüsünün müzik ziyafeti açılışa katılanlara keyifli anlar yaşattı.

Rus, İngiliz, Ukraynalı, Moldovalı ve Azeri dansçıların gösterileri ise açılıştaki coşkuyu daha da artırdı.

1987 yılından bu yana Bodrum'da eğlence sektöründe yer aldığını belirten Atalar, açılıştaki konuşmasında, "Bu yıl eğlencenin kalbinin attığı Bodrum'da yepyeni bir konsept ile sezonu açtık. Tam 27 ülkeden 280 dansçı her akşam ilginç dans ve müzik gösterileri yapacak. Bununla birlikte gençliğin eğlenmek için akın ettiği ilçemizde uyuşturucu ile mücadelede önemli bir mesaj vermek için sezonu açılışını uyuşturucuya ve özellikle bonzaiye dikkat çekmek istedik" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title