Haberler

Uyuşturucu Üretmek İçin Evini Seraya Çevirdi

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kiraladığı evi topraksız seraya dönüştürerek Hint Keneviri yetiştiren şahıs, 3.5 kilo esrar ve 20 bin TL ile yakalandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Fethiye'nin Göcek beldesi Bucak Mahallesi'nde yaşayan H.K'nın (38) kiraladığı iki katlı evde esrar yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti.

EKİPLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Fethiye, Göcek ve Ula Jandarma Komutanlıkları ile birlikte H.K'nın evine operasyon düzenlendi. H.K'nın yaklaşık 6 yıl önce kiraladığı iki katlı evin üst katına çıkan jandarma ekipleri, eve girdiklerinde gözlerine inanamadı. Evin odalarında yapay güneş ışığı ile saksılarda Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. Hint keneviri yetiştirmek için ısıtıcılar, aydınlatma ışıldakları, nem ayarlayan sensörün yanı sıra ısı sensörünün de kullanıldığı evin içeriden dışarıya kurulan bir düzenekle havalandırıldığı anlaşıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Evde yapılan aramada ayrıca esrar içiminde kullanılan 10 adet aparat, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 20 bin TL ve 200 dolar, 3,5 kilo kurbar esrar, 100 gram toz esrar, saksılar içerisinde 50 kök Hint keneviri, satışa hazır paketler içerisinde 24 paket kubar esrar, çok sayıda saksı, sıvı gübre bidonları, ısı sensörü, nem sensörü, hassas terazi, ışıldak ve ısıtıcılar ele geçirildi. Bugüne kadar evinde kurduğu topraksız serada uyuşturucu üretip pazarladığı tespit edilen H.K. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Bucak Göcek Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

kamilnihat01ozcan@gmail.com:

serbest pazar çalışmalarına aşağılıkça bir örnek

3
0
yanıtYanıtla
yılmazspeedflight23@hotmail.com:

paket olmus ama sistemi saglam kurmus

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title