Haberler

Uyuşturucu Sevkıyatında Şaşırtan Yöntemler

Gaziantep polisi, iç çamaşırına gizleyerek ve kargo kullanarak uyuşturucu sevkıyatı yapanlara operasyon düzenledi.

Gaziantep polisi, iç çamaşırına gizleyerek ve kargo kullanarak uyuşturucu sevkıyatı yapanlara operasyon düzenledi. Operasyonda 2017 yılı içerisinde Türkiye genelinde en fazla miktardaki uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri, Gaziantep'e uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine Nizip yolu üzerinde durdurulan bir şehirlararası yolcu otobüsündeki E.A. isimli şahıstan şüphelendi. Ekipler şahsın yapılan üst aramasında, iç çamaşırına gizlenmiş, şeffaf poşetlere sarılı vaziyette 300 gram ağırlığında ateş buz olarak bilinen uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirdi. E.A. hakkında yapılan işlemlerin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kargoyla adrese teslim sevkıyata engel

Polis ekipleri, şehirlerarası taşıma ve teslimat yapan bir kargo firmasıyla Van'dan Gaziantep'e yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkıyatı yapılacağını tespit ederek yeni bir operasyon başlattı. Ekipler Van'dan M.K. isimli şahıs adına kargo edilen pakette, 2017 yılı içerisinde Türkiye genelinde en fazla miktardaki uyuşturucu metamfetamin maddesini ele geçirdi. Ele geçirilen 2 kilo 500 gram ağırlığında uyuşturucu maddeye el koyan ekipler, olayla ilgili M.B. ve İ.Ç.'yi gözaltına aldı.

Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılan İ.Ç. isimli şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer şüpheli M.B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title