Haberler

Uyuşturucu Kullandığı İddia Edilen Şahıs İnşaatta Yanarak Öldü

Antalya’da kimliği belirsiz bir kişi, uyuşturucu kullanmak için girdiği iddia edilen inşaatta devrilen mumun yatağını tutuşturması nedeniyle yanarak can verdi.

Antalya'da kimliği belirsiz bir kişi, uyuşturucu kullanmak için girdiği iddia edilen inşaatta devrilen mumun yatağını tutuşturması nedeniyle yanarak can verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'ndeki bir inşaatta meydana geldi. İnşaata oyun oynamak için giren çocuklar, inşaatın ara katında yerde yatan bir kişi olduğunu fark etti. Korkuya kapılan çocuklar, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan kişinin yanarak tanınmaz hale geldiğini tespit etti. Ekipler, 25-30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu belirledikleri cesedin yanında yanmış mum ve uyuşturucu madde kalıntıları buldu. 25-30'lu yaşlarda olduğu tahmin edilen şahsın kullandığı uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçtiği ve yattığı yatağın devrilen mum nedeniyle tutuşması sonucu yanarak öldüğü bildirildi.

Ceset Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Cesedin DNA tespiti için İstanbul'a gönderileceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title