Haberler

Üstünden Tren Geçen Gencin Ölüm Oyunu

Güncelleme:

ABD'de macera arayan bir genc, tren yolunda rayların arasına yatarak üstünden geçen treni soğukkanlılıkla izledi.

ABD'de macera arayan bir gencin tren yolunda rayların arasına yatarak üstünden geçen treni soğukkanlılıkla izlediği dehşet görüntüleri internette paylaşıldı.

GÖRÜNTÜLERİ ARKADAŞI ÇEKTİ

Uzun bir süre önce çekildiği anlaşılan ancak yeni ortaya çıkan görüntülerde rayların arasında yatan bir genç, uzun bir katarın dakikalarca üstünden geçmesini bekliyor ve bu arada arkadaşı da izleyenleri dehşete düşüren bu anları görüntülüyor.

HAREKERET HALİNDEKİ TRENİN TEKERLEKLERİ ARASINDAN GEÇTİ

Genç trenin bir süre sonra yavaşlaması üzerine aldığı ölümcül riski daha da ileri götürüyor ve hareket halindeki trenin tekerlekleri arasından geçerek raylardan çıkıyor.

Görüntülerin paylaşım sitelerinden yayınlanması izleyenlerde adeta infial yarattı.

KÖTÜ ÖRNEK

Birçok izleyici görüntüleri sorumsuzca bulurken, bazıları da kötü örnek oluşturduğu gerekçesiyle polisin görüntüleri suç duyurusu kabul etmesi çağrısı yaptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

selami...Mobil-ANDROID:

Gençteki cesarete bak ya..helal...

3
13
yanıtYanıtla
?Mobil-ANDROID:

aptal

11
1
yanıtYanıtla
g:

tam bir soytarı

11
0
yanıtYanıtla
Htc:

Ümitsiz vaka :)

9
1
yanıtYanıtla
DünyaMobil-IOS:

Bu adam deli

8
1
yanıtYanıtla
HDPMobil-ANDROID:

bu genç kemalist galiba.....

2
1
yanıtYanıtla
fbı:

bugün haber kanallarında tren otomobile çarptı 2 kişi feci şekilde öldü, dikkatinizi çekmiştir bariyer ile ray arası sanki bir kaç metre gibi geldi bana önce bariyere çarptı birkaç metre gitti ve durdu tam rayın üzerinde hızla gelen tren çarptı, bence buradan demiryolu yetkililerine sesleniyorum otoların geçişini durdurmak için kapanan bariyer ile ray arası ortalama 30 metre olmalı belki yolun durumuna göre mümkün olmayabilir ama nekadar uzak olursa bariyeri geçen rayın üzerine gelmeden durabilir

1
0
yanıtYanıtla
ZeynepMobil-IOS:

Bu çocuk manyak ya

0
0
yanıtYanıtla
AD SOYAD:

Herzaman düşünmüşümdür, şu vagonların altında hesaba katılmamış demirden bir çıkıntı falan olsa, Rayın altına yatan bunu düşünüyormu acaba :[

0
0
yanıtYanıtla
ASIL06:

ANAN GORSE NEDER OLA DINGIL

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title