Haberler

Üstün: "Artık Demokrat Bir CHP Karşımızda Vardır Diyorduk Ama Değişmemiş"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ayhan Sefer Üstün'ün AK Parti Devrek ilçe başkanlığını ziyareti - Üstün'ün muhtarlarla düzenlenen toplantıda konuşması - Üstün'ün Belediye binasından çıkışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün: - "CHP aynı CHP. Bunlar yıllarca 'başörtülüler memur olursa memleket yıkılır, üniversiteye giderse memleket parçalanır' demişlerdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ayhan Sefer Üstün'ün AK Parti Devrek ilçe başkanlığını ziyareti - Üstün'ün muhtarlarla düzenlenen toplantıda konuşması - Üstün'ün Belediye binasından çıkışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün: - "CHP aynı CHP. Bunlar yıllarca 'başörtülüler memur olursa memleket yıkılır, üniversiteye giderse memleket parçalanır' demişlerdi. O bütün yasaklar kalktı. Memlekette hiç de dedikleri gibi arbede olmadı. Aksine huzur ve barış geldi" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "CHP aynı CHP. Bunlar yıllarca 'başörtülüler memur olursa memleket yıkılır, üniversiteye giderse memleket parçalanır' demişlerdi. O bütün yasaklar kalktı. Memlekette hiç de dedikleri gibi arbede olmadı. Aksine huzur ve barış geldi" dedi.Üstün, Devrek ilçesinde bir otelde mahalle ve köy muhtarlarıyla gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, 7 Haziran sonrasında hükümet kurmaya yönelik çalışmalarını anlattı. Türkiye'nin istikrar aradığını belirten Üstün, "Biz koalisyonu beceremiyoruz. Devreklinin dediği gibi, 'çifte kazık toprağa girmiyor, sallanıyor ve en sonunda ilk rüzgarda yıkılıp gidiyor'. Etrafımız ateş çemberi. Ülkemiz istikrar arıyor. Sizlere tekrar sığındık, dedik ki 'bu krizi ve kaosu ancak millet çözer.' Mühür sizin elinizde ama birileri sizin elinizdeki bu mührü de almak istiyor. Ankara'da yapılan hain saldırı bunun en önemli göstergesidir" diye konuştu.Üstün, CHP'nin değiştiğini zannettiklerini anlatarak şöyle devam etti: "10 yıldan beri Türkiye'de iyi işleyen bir demokrasi var, 'herhalde artık demokrat bir CHP karşımızda vardır' diyorduk ama değişmemiş. Paşa paşa mahkemeye, hemen Yüksek Seçim Kuruluna gitti, bizim şarkımızı yasaklattı. Neden yasaklandı? İçerisinde 'Bismillah geçiyormuş' diye. Hiç 'Bismillah' yasaklanır mı? CHP aynı CHP. Bunlar yıllarca 'başörtülüler memur olursa memleket yıkılır, üniversiteye giderse memleket parçalanır' demişlerdi. O bütün yasaklar kalktı. Memlekette hiç de dedikleri gibi arbede olmadı. Aksine huzur ve barış geldi. 'Olmaz olmaz' demeyin, bu CHP döneminde ezanlar yasaklatıldı. Bismillah'ı yasaklatan ezanı da yasaklatmıştı. 'Hiçbir şey geri dönmez' demeyin. Onun için mühür sizde." - "Sen ilk önce terörü ve teröristleri lanetle"Milletin iradesini bomba patlatarak yavaşlatmaya çalışıldığını ifade eden Üstün, "Bomba patlıyor, dumanı tütüyor birileri çıkıyor, 'suçlu devlet, Başbakan ve Cumhurbaşkanı' diyor. Sen ilk önce terörü ve teröristleri lanetle. Ondan sonra suçluyu bulacağız. Diyarbakır'daki suçluyu bulduk mu? Bulduk. Hatay'dakinin bulduk mu? Bulduk. Çıkıyor kameralarının önüne ve diyor ki 'Daha önceki suçlular yakalanmadı, hepsi faili meçhul kaldı. Bu da faili meçhul kalacak' diyor. Vatandaşın gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Hepsi yakalandı ve hepsinin mahkemesi var. Bu kadar açık konuda dahi yanlış beyanatlar var" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ayhan Sefer Üstün Ak Parti Türkiye Devrek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title