Haberler

Ustalar ve Öğrencileri Akbank Sanat Sahnesinde

Güncelleme:

Akbank Sanat, Aralık ayında üç usta müzisyeni ve öğrencilerini ağırlıyor.

"Ustalar ve Öğrencileri" adını taşıyan konser dizisinde, ülkemizin klasik müzik alanında önde gelen üç müzisyeni, çellist Dilbağ Tokay, keman sanatçısı Hakan Şensoy ve piyanist Gülsin Onay, sahneyi genç ve yetenekli öğrencileriyle paylaşarak seyircilere keyifli anlar yaşatacaklar.

AKBANK SANAT USTALAR VE ÖĞRENCİLERİ KONSER DİZİSİ DİLBAĞ TOKAY İLE BAŞLIYOR

Akbank Sanat Ustalar ve Öğrencileri konser dizisi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın ödüllü eğitmeni çellist Dilbağ Tokay ile başlıyor.

2006 yılında Hırvatistan'da "En Başarılı Hoca Ödülü", 2007 yılında Bulgaristan'da "Yüksek Eğitmen Ödülü", aynı sene içinde İtalya'da "Hocalık Erdem Ödülü", 2010 yılında Andante Dergisi Klasik Müzik Ödülleri'nde "Yılın Müzik Eğitmeni" Ödülü ve 2015 yılında İtalya'da "Hocalık Ödülü" kazanan Dilbağ Tokay'a, 9 Aralık 2015, Çarşamba günü gerçekleştireceği konserde uluslararası yarışmalarda ülkemizi başarıyla temsil eden ödüllü öğrencilerinden Ülker Tümer ve Umut Sağlam, piyanoda ise Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Başkan Yardımcısı Emine Serdaroğlu eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülsin Onay İtalya Akbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title