Haberler

Uşak'taki Trafik Kazası

Kazada yaşamını yitiren 3 Azeri üniversite öğrencisi için tören düzelenecek Uşak Valisi Yavuz tedavileri süren yaralıları hastanede ziyaret etti.

Uşak'ta gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 3 Azeri üniversite öğrencisi için tören düzenleneceği bildirildi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada dün gece okul çıkışı geçirdikleri trafik kazasında 3 Azeri öğrencinin yaşamlarını yitirmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Yaşamını yitiren öğrencilerin yakınlarının beklendiğini ifade eden Rektör Çelik, "Yaralanan 2 öğrencimizin sağlık durumları iyiye gidiyor. Ancak diğer araçta bulunan kişilerden 2'sinin hayati tehlikesi sürüyor. Çok üzgünüz. Bu tür olayların bir daha meydana gelmemesi tek dileğimiz. Öğrencilerimiz için Bir Eylül kampüsünde tören düzenleyeceğiz. Törenin ardından cenazeler Azerbeycan'a gönderilecek" dedi.

Vali Yavuz yaralıları ziyaret etti

Uşak Valisi Seddar Yavuz kazada yaralan ve Uşak Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren 6 kişiyi ziyaret etti.

Kazanın çok yönlü olarak araştırıldığını söyleyen Vali Yavuz, "3 evladımızı kaybettiğimiz kaza hepimizi çok üzdü. Yaralılardan Adnan Kan ile 4 yaşındaki Esra Kan'ın durumları ciddiyetini koruyor. Tek dileğimiz yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşması. Ölen öğrencilerin cenazeleri ülkelerine gönderilecek. Gerekli tüm işlemler yapılıyor" dedi.

Uşak'ta dün gece, ikinci öğretim dersinden çıkarak kampüsten evlerine giden Azeri üniversite öğrencilerinin bulunduğu Ali Kerimli'nin kullandığı 64 LV 863 plakalı otomobil, Hacıkadem kavşağında direğe çarparak karşı şeride geçmiş ve Adnan Kan idaresindeki 43 LN 600 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kazada Uşak Üniversitesi Maliye Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ulvi Sadıgov, İşletme Bölümü 2. sınıf öğrencisi Elvin Behrenli Hüseynov ve Anar Musazade ölmüş, her iki araçta bulunan 6 kişi de yaralanmıştı. - Uşak

Kaynak: AA / Güncel

Sait Çelik Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title