Haberler

Uşak Festivale Mustafa Ceceli'li Kapanış

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) organize ettiği ve kentteki ekonomik hayatın canlanmasını sağlamak amacıyla düzenlenen UtsoFest Alışveriş Festivali, Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nın (UTSO) organize ettiği ve kentteki ekonomik hayatın canlanmasını sağlamak amacıyla düzenlenen UtsoFest Alışveriş Festivali, Mustafa Ceceli konseri ile sona erdi. Gecede, büyük ödül otomobili kazanan avukat asistanı 21 yaşındaki Senem Yıldırım'a da anahtarı teslim edildi.

UtsoFest Alışveriş Festivali'nin finali Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Mustafa Ceceli konseri ile yapıldı. Konsere Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, daire müdürleri UTSO yönetim kurulu üyeleri ile 2 bine yakın vatandaş katıldı.

8 MİLYON CİRO SAĞLANDI

UTSO başkanı Mustafa Kuvvet, Uşak'ta ilk defa düzenlenen UtsoFest Alışveriş Festivali'ne ilginin yüksek olmasından dolayı memnun olduklarını ifade etti. Kuvvet, Uşak halkının festivale olan ilgisinden ve üyelerimizin festivali sahiplenmesinden dolayı çok mutluyuz. UtsoFest Alışveriş Festivali'nde 145 bin 484 alışverişten 8 milyon lira ciro sağlandı. Alışverişlere katkısı olanlara teşekkür ediyorum dedi.

BÜYÜK ÖDÜL SENEM'İN

Alışveriş festivalinin son gününde yaptığı 30 liralık alışveriş kuponu ile çekilişe katılan Senem Yıldırım, büyük ödül otomobilin kendisine çıktığına inanamadığını söyledi. Yıldırım, UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet'ten otomobilin anahtarını aldıktan sonra koşarak araca gitti. Yıldırım, otomobilini çalıştırdıktan sonra yaptığı açıklamada, Sabah beni arayarak otomobilin bana çıktığını söylediler. Önce şaka yapıyorlar zannettim ama otomobil bana çıkmış çok mutluyum. İlk işim ehliyet almak olacak diye konuştu.

UtsoFest Alışveriş Festivali'ne sponsor olan firmalara Vali Mehmet Ufuk Erden ve UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet tarafından plaket verilmesinin ardından spor salonunu dolduran yaklaşık 2 bin kişi Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği şarkılarla coştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ufuk Erden Mustafa Kuvvet Mustafa Ceceli Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title