Haberler

Uşak Belediyesi Cirit Turnuvası Sona Erdi

Uşak Belediyesi Cirit Turnuvası sona erdiUŞAK - Uşak Belediyesi'nin düzenlediği 2. Cirit Turnuvası bugün yapılan karşılaşma ile sona erdi.

Uşak Belediyesi Cirit Turnuvası sona erdi

UŞAK - Uşak Belediyesi'nin düzenlediği 2. Cirit Turnuvası bugün yapılan karşılaşma ile sona erdi.

Uşak'ta ki 24 takımın yer aldığı ve bu yıl ikincisi düzenlenen cirit turnuvasını Omurca Atlı Spor Kulübü kazandı. Uşak Belediyesi Cirit Sahasında oynanan turnuvanın final müsabakası Ulubey Atlı Spor Kulübü ile Omurca Atlı Spor Kulübü arasında oynandı. Karşılaşmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Uşak Belediye Başkanı ve belediye protokolü de tribünlerde yerini aldı.

Final müsabakası nefes keserken Omurca Atlı Spor Kulübü karşılaşmadan galip ayrılarak bu sene turnuvanın şampiyonu oldu.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, finale kadar yükselen ve heyecan dolu bir oyun sergiledikleri için ciritcileri tebrik ederken şöyle devam etti; "Ata sporumuz Cirit'i yaygınlaştır ve tanıtmak amacıyla bu turnuvayı 2 yıldır düzenliyoruz. Turnuva başından bugüne kadar oynanan müsabakalar çok keyifli ve heyecanlı geçti. Emeği geçen ve turnuvaya katılan tüm kulüplere teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene Türkiye Şampiyonasında Uşak ipi göğüsleyecek. Cirit yaşatılması ve yaygınlaştırılması gereken bir sporumuz. Uşak ve Uşak Belediyesi olarak bizler elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz." Dedi.

Konuşmaların ardından madalya ve kupa merasimi yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atlı Spor Kulübü Ulubey Omurca Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title