Haberler

Urfi Çetinkaya'nın Sağ Kolu Olduğu Öne Sürülen Cemal N. Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Yapılan Operasyonda Gözaltına Alınan ve Ünlü Uyuşturucu Kaçakçısı Urfi Çetinkaya'nın Bir Dönem Sağ Kolu Olduğu Öne Sürülen Cemal N. ile Birlikte Toplam 9 Kişi Büyükçekmece Adliyesi'ne Sevk Edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan ve ünlü uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya'nın bir dönem sağ kolu olduğu öne sürülen Cemal N. ile birlikte toplam 9 kişi Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından 9 ayrı adreste eş zamanlı yapılan operasyonlarda 80 kilogram eroin ele geçirilmiş, operasyonlarda, ünlü uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya'nın bir dönem sağ kolu olduğu öne sürülen Cemal N. ile birlikte toplam 9 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Cemal N. ve beraberindeki 2'si kadın 8 kişinin jandarmadaki sorgu ve işlemleri tamamlandı. Adliye çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, şüphelilerden önce 2 çuval uyuşturucu madde adliyeye getirildi.

Ardından Cemal N. ve beraberindeki 8 kişi Büyükçekmece Adliyesi'ne getirildi. Cemal N. yürüyemediği için tekerlekli sandalyeyle jandarma tarafından araçtan indirildi. Cemal N. ile beraberindekilerin soruşturmayı yürüten savcılık tarafından sorgulanacakları öğrenildi.

(CC-RA-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title