Haberler

Urfa Sanayisinde Sevindiren Gelişme

Güncelleme:

Şanlıurfa'da kurulması planlanan Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi Projesi ile ilgili işbirliği protokolü bugün imzalanacak.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı'nın birlikte yürüttüğü çalışmalar neticesinde Urfa'ya kazandırdığı Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi Projesi'nin detayları netleşti.

Buna göre Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. Kısımda yer alan 4 parselde (toplam 130.413 m2) alan üzerinde ayakkabı imalat sektörüne yönelik yatırımların kolaylaştırılması için gerekli altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılarak sektör yatırımlarına hazır hale getirildi. Bu kapsamda bugün saat 17:00 'da Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Salonu'nda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımları ile Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi Projesi Protokol İmza Töreni, Şanlıurfa İhracat Ödülleri Töreni ve Güneydoğu ve İhracat Söyleşisi gerçekleştirilecek.

Urfa'nın kalkınmasına katkı sağlayacak olan Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi Projesi Protokol İmza Töreni, Şanlıurfa İhracat Ödülleri Töreni ve Güneydoğu ve İhracat Söyleşisi programına tüm Şanlıurfalı'ların davetli olduğu belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Karacadağ Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title