Haberler

Urfa'da Suriyelilere Çorba İkramı

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale ilçesindeki İlk Adım Yaşam Merkezi'nde yaşayan Suriyeli misafir için de mobil çorba evi kurdu.

Şanlıurfa'da 18 adet çorba eviyle günlük 19 bin çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyesi, Suriyeli misafirlerin yaşadığı Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde kurduğu mobil çorba eviyle günlük 4 bin Suriyeli misafire çorba ikram ediyor.

Başlatılan çalışmalar kapsamında Suriyeli misafirlerin diğer ihtiyaçlarına yönelik de tespitlerde bulunan Büyükşehir ekipleri, sabahın erken saatlerinde Suriyeli misafirlerin yaşadığı söz konusu yaşam merkezinde kurduğu mobil çorba evleriyle 4 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı. Geçtiğimiz gün Akçakale İlk Adım Yaşam Merkezi'nde 550 Suriyeli aileye battaniye yardımında bulunan Büyükşehir Belediyesi, dün başlattığı 4 bin kişilik çorba ikramını her gün sürdürecek.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar,"Allah razı olsun bu soğuk havalarda sıcak çorba içiyoruz. Güzel bir çalışma, hizmetlerden çok memnunuz ve devam etmesini istiyoruz. Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa merkez ve ilçelerde sabah 05.00 - 08.00, üniversiteler kapsamında ise 06.00 - 09.00 saatleri arasında çorba ikramında bulunuyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title