Haberler

Ünüvar: "Direklere Değil, Yüreklere Talibiz"

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti’li adaylar cadde cadde, sokak sokak, köy köy gezerken, diğer partilerin adaylarının direklere afiş asıp, seçim çalışması yaptığını belirterek, "Biz direklere değil, yüreklere talibiz" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, AK Parti'li adaylar cadde cadde, sokak sokak, köy köy gezerken, diğer partilerin adaylarının direklere afiş asıp, seçim çalışması yaptığını belirterek, "Biz direklere değil, yüreklere talibiz" dedi.

Seçim çalışmalarını Feke'de sürdüren Ünüvar, Gedikli, Güzpınarı ve Süphandere köylerini ziyaret etti. Köy meydanlarında toplanan vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Ünüvar, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimin, son yılların en önemli, en tarihi seçimi olacağını ifade etti.

Seçimden çıkacak sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Ünüvar, "Milletimiz, 7 Haziran'dan itibaren başayan belirsizliği, kaosu, karmaşayı inşallah 1 Kasım'da sonlandıracak. Ben buna inanıyorum. Gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz tablo, 7 Haziran'dan çok farklı. Bunun işaretini görüyoruz. Biz vatandaşın gözüne baktığımız zaman bunu anlıyoruz. Çünkü biz birileri gibi sırtını terör örgütlerine dayamadık. Biz sırtımızı millete dayadık, sırtını millete dayayanların asla sırtı yere gelmez. Sizin desteğiniz olduğu sürece bizler inşallah yaptığımız çalışmaların karşılığını misliyle alacağız" diye konuştu.

Vatandaşların, 7 Haziran sonrası oluşan tabloda partilerin yaklaşımını çok iyi değerlendirdiğini belirten Ünüvar, kimin blok siyaseti yaptığını, kimin hayır siyaseti yaptığını, kimin terör siyaseti yaptığını vatandaşın çok iyi bildiğini ifade etti. Ünüvar, milletin bu partilere 1 Kasım'da gereken cevabı vereceğini kaydetti.

AK Parti'nin 13 yıl boyuncu bu millete ve memlekete sadece hizmet ettiğinin altını çizen Ünüvar, şunları söyledi:

"2002'de devraldığımız Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında Toroslar kadar fark var. Eğitimde, sağlıkta, yolda, konutta, tarımda, balıkçılıkta dağlar kadar fark var. Bütün bunlar ülkemizin zenginleşmesiyle, kalkınmasıyla oluyor. Bizim Feke'ye olan hizmet heyecanımız bitmemiştir, Adana'ya olan hizmet heyecanımız bitmemiştir, Türkiye'ye olan hizmet heyecanımız bitmemiştir. Heyecanı biten ölmüştür. Bedeni yaşasa bile ölmüştür. Heyecanı olmayan siyasetçi siyaset yapmasın. Bizler ilk günkü aşkla diyoruz ya; ilk günkü aşkla sizlere hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bizden fazla dolaşan bir parti gördünüz mü? Göremezsiniz. Umutları yok çünkü. Bizim vatandaştan yana umudumuz var. Dolayısıyla biz heyecanımızı azaltmayacağız, vatandaş da bize olan desteğini azaltmayacak. Bir sürü partinin direklere asılmış afişleri var. Direklere asılan siyasetçi değil, yüreklere giren siyasetçi kalıcı olur. Biz direklere değil, yüreklere talibiz. Onun için bizler sizlerle bire bir temastayız. AK Parti'nin gücünün hissedilmesi demek, milletin gücünün hissedilmesi anlamına gelir. 1 Kasım'da daha fazla destek, daha fazla hizmet inşallah."

Tek parti iktidarı dönemlerinin, Türkiye'nin en fazla kalkındığı dönemler olduğuna dikkat çeken Ünüvar, "Bu memlekete koalisyonlardan bir hayır gelmiyor. Tekrardan huzur, istikrar ve güven için, daha güzel hizmetler için, fakir fukaranın, ihtiyacı olanların daha fazla hizmet alabilmesi için inşallah 1 Kasım'da daha fazla desteğinizi bekliyoruz" diye konuştu.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, köylerin ardından ilçe merkezinde pazar yerini gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Ünüvar, ayrıca, AK Parti Feke İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Salim Gür ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Necdet Ünüvar Ak Parti Feke Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

.:

seçim geldiği köylere vekil adaylar geldiğinde belli ediyor çünkü sadece seçimde gelirler

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title