Haberler

'Unutma Beni' Dizisi Final Yapıyor

Güncelleme:

7 sezondur ekranlarda olan ve 1450'den fazla bölümü yayınlanan 'Unutma Beni' adlı dizi, senaryonun tükenmesi nedeniyle final yapacak.

FOX ekranlarında yayınlanan başrollerini Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Düzgün ve Olcay Kavuzlu'nun paylaştığı 7 sezondur ekrana gelen sevilen ve ekranların en uzun süreli dizilerinden olan 'Unutma Beni' final yapıyor.

SENARYO TÜKENDİ

Bugüne kadar 1450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu tamamlayan dizi Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin final sebebi ise senaryonun artık tükenmiş olması olarak gösterildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Unutma Beni Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500

Yorumlar (35)

hayat:

bitirmelerine sevindim.

5
28
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

Baymaya başlamıştı 2 senedir iyi olmuş.

4
25
yanıtYanıtla
SevdamobilWeb@haberler.com:

Nıhatet. Darısı denız yıldızının da basına

20
4
yanıtYanıtla
seyoseyo:

BİTSİN ARTIK YA KAÇ SENEDİR DEVAM EDİYO. DALLAS I GEÇTİ HİKAYESİ KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL,

19
2
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

oh çok şükür valla üstümden bir ağırlık kalktı sanki :D

15
4
yanıtYanıtla
gjbbvMobil-ANDROID:

oh be yeter lannn

12
3
yanıtYanıtla
...............:

hergün aynı sahneleri tekrar ediyorlar 2 senedir seyretmiyorum

5
9
yanıtYanıtla
yani:

lütfen artık mümkünse bitirin . . .

5
9
yanıtYanıtla
DENİZ GÜNEY:

HAYATIMDA SEYRETTİĞİM EN REZİL DİZİ SADECE KANALIN YAYIN SAATİNİ DOLDURMAK İÇİN DÜZENLENMİŞ HERHALDE YALNIZ ANLAMADIĞIM TEK ŞEY EMNİYET VE SAĞLIK BAKANLIĞI NEDEN RÜTÜK E ŞİKAYET EDİP YAYINDAN KALDIRILMASINI İSTEMİYOR DİZİDE KURUMLAR VE ÇALIŞANLAR AŞAĞILANMAKTADIR HAZİRAN AYI BİLE GEÇ HEMEN KALDIRILMASI GEREK.

8
5
yanıtYanıtla
önemsiz:

darısı kurtlar vadisin başına inşallah ( aslında hepsi bitse süper olur )

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title