Haberler

Ünlülerden Kardan Adam Şov

Güncelleme:

Can Bonomo, Didem Soydan, Umut Eker ve Selin Türkmen, bu sene 20. yılını kutlayan, Türkiye'nin en büyük gençlik kış festivali Winterfest'te karın ve eğlencenin tadını çıkardı.

Uludağ'a birlikte gelen ekip kendi tarzlarıyla hazırladıkları birbirinden yaratıcı kardan adamlarla gençlerin ilgi odağı olurken, katıldıkları Hayat Bu Kapağın Altında After Ski Partisi'nde de doyasıya eğlendiler.

Türkiye'nin en büyük gençlik kış festivali olan Winterfest, bu sene de Uludağ'ın zirvesinde ünlüleri ağırladı. Ayrılmaz dörtlü Can Bonomo, Didem Soydan, Umut Eker ve Selin Türkmen, eğlencenin doruğunda gençlerle keyifli anlar yaşadı. Uludağ zirvesinde kardan adam yaparak çocukluklarına dönen ünlüler, onları kendi stillerine göre yorumladılar. Can Bonomo, kardan adamı mavi sprey boyalarla renklendirirken Eker de kardan adamını kendi hazırladığı özel aksesuarlarla giydirdi. Soydan ise şapka ve bıyık ile kardan adamına farklı bir yorum kattı. Ekip, Uludağ'ın en tarz kardan adamlarına imza attılar.

Winterfest Bizsiz Olmaz...

Aynı zamanda yakın arkadaş olan ünlü çiftler, gündüz saatlerinde bere yapım atölyesi ve fotoğraf aktivitelerinde eğlenirken, akşam kar motoru ile gezintiye çıkarak karın tadını çıkardılar. Hayat Bu Kapağın Altında Desteği ile gerçekleşen Emrah İş ve Kerimcan Durmaz'ın Dj'liğini yaptığı After-ski partisinde de eğlenceli saatler geçiren çiftler, burada da gençlerin ilgi odağı oldu. Ünlü isimler tatillerini Demet Akalın konserinde Akalın'ın en sevilen şarkılarına eşlik ederek noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selin Türkmen Didem Soydan Can Bonomo Umut Eker Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title