Haberler

Ünlüler Vodafone Red ve HTC ile Bodrum Körfezi'nde Yelken Açacak

Güncelleme:

Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 20-22 Eylül tarihlerinde Vodafone Red ve HTC'nin sponsorluğunda Bodrum'da gerçekleşecek.

VODAFONE RED FAMOUS CUP HEYECANI, VODAFONE VE HTC SPONSORLUĞUNDA BAŞLIYOR

Sekizinci senesinde Famous Cup'a katılan teknelerde televizyon ve gösteri dünyasından ünlü isimler ve yelken sporcuları bir arada yarışacak. Etkinliğe Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy, Keremcem, Sinan Çetin, Ivana Sert, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Mehmet Aslantuğ, Pascal Nouma, Kaya Çilingiroğlu gibi ünlü isimler katılacak.

Bodrum'da bu yıl sekizinci kez düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 20-22 Eylül 2013 tarihleri arasında, Vodafone Red ve HTC'nin sponsorluğunda gerçekleşecek.

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla sekiz yıldır düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da renkli ve heyecanlı mücadelelere sahne olacak. Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları'nda, aralarında ünlü isimlerin de yer alacağı teknelerdeki ekipler iki gün boyunca parkurları tamamlayarak birbirleriyle yarışacak. Her teknede bir ünlüye verilecek HTC One ile çekilecek kareler, hikayelere dönüştürülecek. Yarış boyunca çekilen fotoğraflardan en iyi hikayeyi oluşturacak tekne ailesi de yarışın ardından HTC One kazanma sansina sahip olacak/

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğe televizyon ve sahne dünyasından ünlü isimler renk katacak. Bu yıl etkinliğe katılacak ünlüler arasında Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy, Keremcem, Sinan Çetin, Ivana Sert, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Pascal Nouma, Mehmet Aslantuğ, Kaya Çilingiroğlu gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Engin Altan Düzyatan Özge Ulusoy Bodrum Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title