Haberler

Ünlü Rallici Burcu Çetinkaya: Şimdiki Aklım Olsa Dövme Yaptırmazdım

Güncelleme:

Tesettüre girdikten sonra kendisine yeni bir hayat çizen rallici Burcu Çetinkaya, "Şimdiki aklım olsa dövme yaptırmazdım." dedi.

Tesettüre girdikten sonra kendisine yeni bir hayat çizen rallici Burcu Çetinkaya, "Söylemezsem Olmaz" programında hayatına dair önemli açıklamalar yaptı.

"KÜRTÇE ÖĞRENİYORUM"

"Şu an Harran Üniversitesi'nde tasavvuf üzerine eğitim alıyorum." diyen ünlü rallici, "4 yıl önce Adıyaman'a taşınmak istiyordum; Adıyaman olmayınca ise Urfa'ya yerleştim. Uzun zamandır Kürtçe öğreniyorum. Artık konuşabilecek seviyeye geldim." dedi.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA DÖVME YAPTIRMAZDIM"

Yaşadığı değişimi anlatan Çetinkaya, "Hayatımdaki aşırılıkları törpülemeyi ve sabretmeyi öğrendim. Şimdiki aklım olsa dövme yaptırmazdım. Dövme yaptırdığımda çok küçüktüm ve düşünemedim. Zaten silindiler sayılır. Ama bu sildirme süreci 8 yıldan beri devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"RALLİYE GERİ DÖNÜYORUM"

Ünlü rallici, "Dinlenmek ve kimseyi kırmamak için Ralli yapmaya bir yıl ara vermiştim. Bu yıl ise ralliye geri döneceğim." diye konuştu.

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR ?

Lise eğitimini Robert Kolej'de tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuş. Üstüne üstlük aralarında Arapça ve Kürtçe'nin de bulunduğu altı lisan biliyor. Aslında sadece kendisini ilgilendiren bir karar alıp tesettüre girmiş, bu yüzden de bazı kesimler tarafından tepki görmüştü. Ayrıca ünlü rallicinin sayısız başarıları bulunuyor ve fanatik bir Bursaspor taraftarı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Harran Üniversitesi Çetinkaya Şanlıurfa Adıyaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (79)

hüseyin:

bende bir azeri türküyüm ama bdp verceğim bu seçimde oyumu çünkü herkezden şerefli onlardır. . . konuşmalarını dinleyin sadece kürtleri değil herkezi konuşuyor. . . alevilere olan saygısı herkezden daha çok

7
40
yanıtYanıtla
bursasporlu:

ulan burcu hayatın yalan dolan sırf tayyipistedi die korkundan kapandın senin aynı sehirde doğduğum aynı takımı tuttuğum için utanıyorum benim ailemmde herkez kapalı ama senin gibi değiller senAllah için değil iktidardan korkuna kapandın bunu herkes biliyor işin gücün reklam kaç para aldın akpden onuda söyl e

19
24
yanıtYanıtla
yorumcu:

farketmez her türlü yerim onu. uhhhhhh

9
33
yanıtYanıtla
aydınnnn:

imana gelmiş kürtçe öğrenişormuş. bağlantı nedir.

20
13
yanıtYanıtla
ajan:

bu kadın robert kolejini okumuş 6 lisan biliyor ve dahası çok bilgili. insanın aklına ajanmı diye gelmiyor değil yani gerisini siz düşünüverin.

15
17
yanıtYanıtla
Kul himmet:

ALLAH affetmişse bizlere ne oluyor?

31
1
yanıtYanıtla
DeryamobilWeb@haberler.com:

Seni takdir ediyorum doğru yolda olmaya devam et

26
3
yanıtYanıtla
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Ya kürtçe yi ne yapacan,baska dil kalmadı da kürtçe mı,adama gülerler ya,bosuna zekanı yormussun,

8
20
yanıtYanıtla
REKLAM BNLAR:

BULDUKLARI KOCANIN ZIHNIYET YAPISINA GÖRE TÜRBAN TAKIYOR YADA ATIYORLAR. SIMDI TÜRBANI TAKINCA BU KADININ KARAKTERINDE NE DEGISTI DAHAMI NAMUSLU OLDU YOKSA DAHAMI NAMUSSUZ OLDU??!!

15
12
yanıtYanıtla
Bursalı Salidika:

Cansın Cannnn Bursaspor kurban olsun sana. . Aldığın kararlarla akıllı kadınsın maşallah. Duyma kimseleri bak güzelce yoluna ileriye. . .

22
5
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title