Haberler

Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül Yaz Ortasında Bot Giydi

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Tanınmamak için güneş gözlüğünü çıkarmayan Atagül'ün ayağındaki botlar gözlerden kaçmadı.

"Fatih Harbiye" dizisinin başarılı oyuncularından Neslihan Atagül Akmerkez’deydi.Genç oyuncu alışveriş için önce mağazaları gezdi. Ardından spor kıyafet alacağı mağazalara giderek alışverişini tamamladı.

YAZ GÜNÜNDE BOT GİYDİ

Kot şortu ve beyaz atletiyle çok şık görünen güzel oyuncu tanınmamak için ise güneş gözlüklerini gözünden çıkarmadı. Neslihan Atagül'ün ayağındaki kovboy botları ise gözlerden kaçmadı.


Kaynak: Magazin

Neslihan Atagül Fatih Harbiye Akmerkez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

vatandas:

kafayi yemis salak.

17
1
yanıtYanıtla
incitortickata45@hotmail.com:

sen sin salak sen onu kadarmi olacaksin nasil insanlarsiniz siz be herekez kotu yorumlar yaziyorsunuz cekmiyorsunu siz onlara dimim

yanıt0
yanıt0
yoldan cıkmak.:

bu kadınlar yoldan cıktı.erkeklerin durumu zor.sanki ziynet erkeklere özel bi şeymiş gibi erkekler daha kapalı.yakında üzerlerinde son kalan iç giyisilerinide çıkarıp dışarıda gezerlerse sasırmayın.

14
2
yanıtYanıtla
serkanaksoy11111:

hanı özgur bır ulke ıdık ne oldu ...ınsanları rahat bırakın

4
11
yanıtYanıtla
Kübra:

Dikkat cekmek ıcın yapmıcakları bısey yok yazık bunlara ya

13
1
yanıtYanıtla
D@bbe:

size ne yobaz tayfası... mallar...

0
9
yanıtYanıtla
yani yani:

ögerçekten hiç dikkat çekmez bu halıyle ve tanınmaz:)

5
1
yanıtYanıtla
yurdun sesi:

vayt be bu nu bildiğimiz iyi oldu yoksa ne yapardık

3
0
yanıtYanıtla
esra:

giyinik yani öyle mi

0
0
yanıtYanıtla
Kübra:

Boyle bı cırkınlık yok bööö resmen camasırlarla dısarı cıkmıs

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title