Haberler

Ünlü Oyuncu Kuzey Vargın Yoğun Bakıma Alındı

Güncelleme:

Sinema sanatçısı Kuzey Vargın, Marmaris'te tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım servisine alındı.

Marmaris Hastanesi Başhekimi Ünsal Aybek, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastanelerine başvuran 74 yaşındaki ünlü sanatçının sağlık durumunu yakından takip ettiklerini söyledi.

"BEYİN FONKSİYONLARINDA PROBLEM VAR"

Vargın'ın genel durumunun, geldiği güne göre daha iyi olduğunu ifade eden Aybek, "Fakat yoğun bakım şartlarında tutuyoruz. Kalp yetmezliği, yüksek tansiyon gibi bazı rahatsızlıkları bulunuyor. Biraz beyin fonksiyonlarında problem var." dedi.

"ŞU ANDA HER ŞEY STABİL"

Doktoru, Kuzey Vargın'ın bir iki gün içinde kendisini toparlayacağını ve normal servise alacaklarını düşündüğünü söyledi. Gazetecilerin, "Vargın'ın hayati tehlikesi var mı " sorusunu ise Aybek, "Şu anda her şey stabil" diye cevapladı. Vargın, mayıs ayında Marmaris'e yerleşmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kuzey Vargın Marmaris Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

bozdağlı:

Ünlü oyuncumuza ALLAH şifa versin

15
0
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARTICI GÜCÜ:

ALLAH A DAYAN SAYE SARIL HİKMETE RAM OLA! YOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL. İNSAN ÜÇ BEŞ DAMLA KAN, IRMAK ÜÇ BEŞ DAMLA SU, ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK. SİZ! HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?

4
3
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK SİZ! HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK? DOĞARKEN SEN AĞLARDIN! HERKESDE SEN DOĞDUĞUN İÇİN SEVİNİP GÜLER Dİ. ÖYLE BİR HAYAT YAŞA Kİ SEN ÖLÜRKEN GÜL! AĞLASIN SANA ALEM

5
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

ALLAH ACİLEN ŞİFASINI VERSİN, BÜYÜK BİR SİNEMA SANATÇISI.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title