Haberler

Ünlü Keman Sanatçısı Hakan Şensoy Öğrencileri ile Akbank Sanat'ta

Güncelleme:

Hakan Şensoy, ülkemizin klasik müzik alanında önde gelen usta müzisyenlerini öğrencileri ile buluşturan Akbank Sanat Ustalar ve Öğrencileri konser dizisi kapsamında, 15 Aralık günü sahne alıyor.

Başta New York ve Paris olmak üzere dünyaca ünlü konser salonlarında solist ve şef olarak ülkemizi temsil eden, keman sanatçısı Hakan Şensoy, ülkemizin klasik müzik alanında önde gelen usta müzisyenlerini öğrencileri ile buluşturan Akbank Sanat Ustalar ve Öğrencileri konser dizisi kapsamında, 15 Aralık 2015, Salı günü sahne alıyor.

Halen İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda Yrd. Doç. görevini sürdüren Hakan Şensoy'a konserde, Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Ozan Sarı ve İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı üçüncü sınıf öğrencisi Sinem Kılıçaslan kemanda, uluslararası birçok yarışmada dereceler alan ve jüri üyeliği yapan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Gökhan Aybulus ise piyanoda eşlik edecek.

Etkinlik: AKBANK SANAT USTALAR ve ÖĞRENCİLERİ – Hakan Şensoy ve öğrencileri

Hakan Şensoy, keman

Ozan Sarı, keman

Sinem Kılıçaslan, keman

Gökhan Aybulus, piyano

Tarih: 15 Aralık 2015, Salı

Saat: 20.00

Yer: Akbank Sanat

Bilet ücreti: Tam 20 TL / Öğrenci 10 TL

· "Akbank Sanat Ustalar ve Öğrencileri" Gülsin Onay ile Sona Eriyor

Ülkemizin klasik müzik alanında önde gelen usta müzisyenlerini öğrencileri ile buluşturan Akbank Sanat Ustalar ve Öğrencileri konser dizisi, dünyaca ünlü piyanist ve Devlet Sanatçısı Gülsin Onay ile sona eriyor. Sanatçıya 23 Aralık 2015, Çarşamba günü Akbank Sanat'ta gerçekleştireceği konserde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencilerinden Mert Yeşilmenderes eşlik edecek.

Etkinlik: AKBANK SANAT USTALAR ve ÖĞRENCİLERİ – Gülsin Onay ve öğrencileri

Gülsin Onay, piyano

Mert Yeşilmenderes,piyano

Tarih: 23 Aralık 2015, Çarşamba

Saat: 20.00

Yer: Akbank Sanat

Bilet ücreti: Tam 20 TL / Öğrenci 10 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülsin Onay New York Akbank Paris Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title