Haberler

Ünlü İş Adamı Düğündeki Yeşil Lazer Yüzünden Kör Oluyordu

Güncelleme:

Gedizler Şirketler Grubu'nun üst düzey yöneticisi Fahri Gediz, düğünde gözüne gelen lazer yüzünden az daha kör oluyordu. İş adamı ameliyatla kurtuldu.

Ünlü iş adamı Fahri Gediz, gittiği bir düğünde gözüne isabet eden gösteri amaçlı kullanılan lazer yüzünden az daha kör oluyordu. Göz damarları yanan, retinası yırtılan iş adamı ameliyatla kurtuldu.

"BİR ANDA OLDU"

"30 Haziran 2012 günü bir arkadaşımın düğününde masada otururken, gözümde bir ani ışık patlaması oldu. Ben önce ne olduğunu anlamadım, flaş zannettim, "Geçer!" dedim.

Terasa çıkıp arkadaşlarla konuşurken ayın kırmızı olduğunu fark ettim!
Millet güldü, inanmadı.
Ama gerçekten sağ gözüm ayı kırmızımsı görüyordu!



YEŞİL LAZER YIRTMIŞ

Meğer düğünde kapalı alanlarda kullanılması yasak olmasına rağmen yeşil lazer kullanmışlar.
Şov amaçlı!
O da gözüme denk gelmiş, damarımı yakmış, retinamı yırtmış.
Ertesi gün uyandığımda sağ gözüm kısmen görmüyordu.
Beni acilen göz hekimi, Profesör Murat Karaçorlu'ya götürdüler.

'YÜZDE 10 OLASILIK'

"Ameliyat olman lazım!" dedi, "Gözünü kurtarabilmem yüzde 10 olasılık!"
Şoke oldum tabii. 2 gün ameliyata girdim. Sonrasında 5 gün karanlık bir odada yattım. Kör kalıp kalmayacağımı bilemeden...
İnsan o anlarda şükretmeyi daha iyi öğreniyor.
Bir de bu ülkede insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu!

'LAZERİM YAPMAZ DEDİ!

Hayatımın en trajikomik anlarından birini düğünden sonra yaşadım. Organizasyon şirketinin sahibi beni aradı, "Benim lazerim yapmaz!" dedi.
İnanabiliyor musunuz?
"Benim köpeğim ısırmaz!" der gibi.
Ameliyat olduğumda bir kere bile aramadılar.
Allah'a çok şükür, ameliyat başarılı geçti.
Her şey yolunda gitti, görme kabiliyetimi kaybetmedim.
Her gece yatmadan önce Allah'a, sonra da doktoruma şükrediyorum.
Bu zor dönemde beni yalnız bırakmayan kız arkadaşımla da evlendim.
Doktorum Murat Bey evlenirken nikâh şahidimiz oldu.

3 YILDIR DURUŞMA YOK

Hayat öyle acı ki! O gün düğünlerine gittiğim dostlarım bana videoları uzun süre vermediler. Mahkemede organizasyon şirketine dava açmak için kanıt olarak istediğimi bilmelerine rağmen. Aylarca bir kanıt bulabilmek için uğraştım durdum.

PEKİ MAHKEM NE Mİ OLDU?

3 yıldır bekliyoruz, hâlâ bir duruşma bile yok!
Çıkardığım şöyle bir ders oldu, hayat sürprizlerle dolu ve her gün yeni bir şey öğreniyor insan...
Dostlarıyla ilgili, ülkesiyle ilgili, hukukla ilgili, bir doktorun yaşama etkisiyle ilgili, gerçek aşkın anlamıyla ilgili...

7'NCİ AMELİYAT BENİMKİSİ

Lazerler hâlâ ortalıklarda.
Düğünlerde, barlarda, konserlerde, hatta çocuklarımızın ilkokullarında...
Ben lazer sebebiyle doktorumun ameliyat ettiği 7'nci kişiymişim.
Belki benden sonra da başkaları olmuştur...
Herkesi uyarmak isterim, böyle bir tehlike söz konusu.
Dikkat edin kendinize...
Yeşil lazerlerden uzak durun..."
(Fahri Gediz )

FAHRİ GEDİZ KİMDİR?

Gedizler Şirketler Grubu'nun üst düzey yöneticisi. Saint Benoit, ardından da Sabancı İşletme mezunu. Profesyonel iş yaşamının yanı sıra o bir damak tadı uzmanı. Restoran değerlendirmeleri yazıyor. Vedat Milor'un da editörlerinden biri. Restoranları eleştiren yazıları da var. O yüzden bolca küfür ve tehdit yiyor. Türkiye'de hiç sevmediği bir âdet olduğunu söylüyor. "Her mekân çok güzel, çok lezzetli, mutlaka gidilmesi gereken bir yer olarak tanıtılıyor! Bunun başlıca sebebi de, mekânların bu tarz yazılar yazanları bedava tadımlara davet etmesi. Bir de mekânlardan para alan genç arkadaşlarım var ki, Allah onları ıslah etsin!" Fahri Gediz ise gittiği hiçbir restoranda bedava yemiyor. Giderken adını ve neden oraya gittiğini de söylemiyor. Herhangi bir müşteri gibi servis alıyor. Bu da yazılarının objektif olmasını sağlıyor... Ordan yırtıyor ama düğüne gidiyor, orada da yeşil lazer, retinasını yırtıyor! Siz siz olun, dikkatli olun... (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Gediz Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

amir timur:

akp lazeri

2
4
yanıtYanıtla
ErdoğanMobil-IOS:

Ak lazerler vardı yanlış lazerciye gitmiş dindar kindar yanlış lazerciye gitmiş

2
3
yanıtYanıtla
Isyankar006Mobil-IOS:

Ramazanda fitreni vermedin mi yoksa llovvv

1
4
yanıtYanıtla
SEZAR:

ADAMIN GÖZÜ ÇIKIYORMUŞ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title