Haberler

Atlasjet Gitti, AtlasGlobal Geldi

Güncelleme:

Atlasjet, kurumsal kimliğini değiştirdi ve artık yola AtlasGlobal olarak devam edeceğini açıkladı.

2001 yılından bu yana Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren ve 2004'ten beri yurtiçi ve yurtdışına uçuş seferleri düzenleyen Atlasjet kurumsal kimliğinde değişikliğe gidiyor. Logosundan uçakların görünümüne, kurumsal kimliğinden vizyon ve hedeflere büyük bir değişim içine giren marka yola AtlasGlobal olarak devam edecek.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNİN NEDENİ AÇIKLANDI

Şirketten yapılan açıklamada, söz konusu kararın dünyanın sayılı havayolu şirketleri arasına girme hedefi kapsamında alındığını belirten AtlasGlobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, "İki uçak ile başladığımız bu serüvene bugün 22 uçaktan oluşan global bir filoyla devam ediyoruz. Filomuzu yakın zamanda genişletmek ve destinasyonlarımızı yurtiçi ve dışında çeşitlendirmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Büyüme stratejimize paralel olarak artık sadece Türkiye değil, dünyanın farklı bölgeleri de radarımızda. Bu nedenle yola AtlasGlobal markasıyla devam etme kararı aldık" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Atlas Jet Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

diyarbakırlı mehmedoooo:

isim değişikliği yaptığı kazaları örtemez

22
17
yanıtYanıtla
ahiret hava yollarI DAHA MODERN..:

gercekten söylüyorum, ahiret hava yollari, sadece öbür dpnyaya, seferler düzenler, , tecrübeli pilot azrail, , ve emrindeki diger pilotlar, , yolculari göz acip kapayincaya kadar, varacaklari yere ulastirirlar. .

23
4
yanıtYanıtla
DoganmobilWeb@haberler.com:

Kibris havayollari iflas edince onlarin tum yukumlulukleri atlas a devredildi.o donemde madur olanlar atlas a dava acti ve kazandi hala yuzlerce insanin bilet para lari odenmedi

5
14
yanıtYanıtla
SKENDER:

BEN BİLMEM OZAMAN YENİ UÇAK MAKETLERİNDE DE GÖNDERİN BİZE :)))

10
8
yanıtYanıtla
cok iyimobilWeb@haberler.com:

Atlas jeti ben de cok begeniyorum. Calisanlar cok guler yuzlu, hizmet cok iyi. Thy de ki gb 1960 model devlet memuru suratli, kibirli degiller. Basarilarinin devamini dilerim

4
2
yanıtYanıtla
Enderm@m.m:

Bu yazdıklarına sende inanmazsin. THY iyi bir hizmet veriyor. Atlasta oyle.

yanıt5
yanıt1
asil06:

dingil ozzaman thy binme bıdaaha nere gıdceksen atlasla gitt}}}

yanıt0
yanıt0
isoMobil-ANDROID:

atlasjet gerek personel gerek hizmet dört dörtlüktüktür firmaların içinde favori 1. tercihimdir.yolunuz açık olsun.

2
1
yanıtYanıtla
ÇapulistMobil-ANDROID:

Buraya destinasyon ne la diyene kadar, önündeki interneti öğrenmek için kullanmak aklına gelmiyo di mi!

2
0
yanıtYanıtla
SakaryaMobil-IOS:

Iyi bir şirket Kıbrıs'a gidip geldin çok uygun ve hizmet çok iyi başarılar atlasglobal

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title