Haberler

Atlasjet Gitti, AtlasGlobal Geldi

Güncelleme:

Atlasjet, kurumsal kimliğini değiştirdi ve artık yola AtlasGlobal olarak devam edeceğini açıkladı.

2001 yılından bu yana Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren ve 2004'ten beri yurtiçi ve yurtdışına uçuş seferleri düzenleyen Atlasjet kurumsal kimliğinde değişikliğe gidiyor. Logosundan uçakların görünümüne, kurumsal kimliğinden vizyon ve hedeflere büyük bir değişim içine giren marka yola AtlasGlobal olarak devam edecek.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNİN NEDENİ AÇIKLANDI

Şirketten yapılan açıklamada, söz konusu kararın dünyanın sayılı havayolu şirketleri arasına girme hedefi kapsamında alındığını belirten AtlasGlobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, "İki uçak ile başladığımız bu serüvene bugün 22 uçaktan oluşan global bir filoyla devam ediyoruz. Filomuzu yakın zamanda genişletmek ve destinasyonlarımızı yurtiçi ve dışında çeşitlendirmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Büyüme stratejimize paralel olarak artık sadece Türkiye değil, dünyanın farklı bölgeleri de radarımızda. Bu nedenle yola AtlasGlobal markasıyla devam etme kararı aldık" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Atlas Jet Türkiye Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (13)

diyarbakırlı mehmedoooo:

isim değişikliği yaptığı kazaları örtemez

22
17
yanıtYanıtla
ahiret hava yollarI DAHA MODERN..:

gercekten söylüyorum, ahiret hava yollari, sadece öbür dpnyaya, seferler düzenler, , tecrübeli pilot azrail, , ve emrindeki diger pilotlar, , yolculari göz acip kapayincaya kadar, varacaklari yere ulastirirlar. .

23
4
yanıtYanıtla
DoganmobilWeb@haberler.com:

Kibris havayollari iflas edince onlarin tum yukumlulukleri atlas a devredildi.o donemde madur olanlar atlas a dava acti ve kazandi hala yuzlerce insanin bilet para lari odenmedi

5
14
yanıtYanıtla
SKENDER:

BEN BİLMEM OZAMAN YENİ UÇAK MAKETLERİNDE DE GÖNDERİN BİZE :)))

10
8
yanıtYanıtla
cok iyimobilWeb@haberler.com:

Atlas jeti ben de cok begeniyorum. Calisanlar cok guler yuzlu, hizmet cok iyi. Thy de ki gb 1960 model devlet memuru suratli, kibirli degiller. Basarilarinin devamini dilerim

4
2
yanıtYanıtla
Enderm@m.m:

Bu yazdıklarına sende inanmazsin. THY iyi bir hizmet veriyor. Atlasta oyle.

yanıt5
yanıt1
asil06:

dingil ozzaman thy binme bıdaaha nere gıdceksen atlasla gitt}}}

yanıt0
yanıt0
isoMobil-ANDROID:

atlasjet gerek personel gerek hizmet dört dörtlüktüktür firmaların içinde favori 1. tercihimdir.yolunuz açık olsun.

2
1
yanıtYanıtla
ÇapulistMobil-ANDROID:

Buraya destinasyon ne la diyene kadar, önündeki interneti öğrenmek için kullanmak aklına gelmiyo di mi!

2
0
yanıtYanıtla
SakaryaMobil-IOS:

Iyi bir şirket Kıbrıs'a gidip geldin çok uygun ve hizmet çok iyi başarılar atlasglobal

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title