Haberler

Ünlü Gitarist Feliciano, Bodrum'da Konser Verecek

Müzik eleştirmenleri tarafından dünyanın en başarılı gitaristleri arasında gösterilen Jose Feliciano, Bodrum'da konser verecek.

Müzik eleştirmenleri tarafından dünyanın en başarılı gitaristleri arasında gösterilen Jose Feliciano, Bodrum'da konser verecek.

Porto Riko doğumlu Feliciano, konser için geldiği Bodrum'da konser öncesi LVZZ otelde basın toplantısı düzenledi.

4 yıl önce de Bodrum'a geldiğini hatırlatan Feliciano, Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi. Feliciano, Türkiye'den bir Ud aldığını ve çalmak için uğraştığını bildirdi.

Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu dile getiren Feliciano, "Ağustos ya da Eylül ayında Elvis Presley'e adanmış bir albüm çıkaracağım. "Müslüman kardeşler" isimli şarkı yazdım ama henüz albümün içerisinde bu çalışma yok" diye konuştu.

Türk sanatçılarını Amerika'da çok sık göremediklerini belirten Feliciano, bu nedenle Türk sanatçıları hakkında yeterli bilgisinin olmadığını kaydetti. Feliciano, Türkiye'de de çok başarılı sanatçıların olduğuna inandığını söyledi.

Türkiye'de önemli ölçüde sevenlerinin bulunduğunu anlatan Feliciano, hayranlarını sevindirmek için zaman zaman Türkiye'ye gelerek, konser verdiğini hatırlattı. Bugün akşam da Bodrum Antik Tiyatro'da konser vereceğini belirten Feliciano, "Türkiye'de olmaktan ve konser vermekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Feliciano, toplantı sonrası basın mensupları için kısa bir piyano gösterisi sundu.

Muhabir: Ali Ballı / Hatice Özdemir

Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA / Güncel

Jose Feliciano Porto Riko Türkiye Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title